ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

πηγή: Intime
 

Καλώστονα, τον Μανωλά. «Να γίνεται κριτική, όμως σε αθλητικά πλαίσια», είπε το παλληκάρι. Στο λέω, αμέσως και χωρίς περιστροφές. Θα σχολιάζω στα πλαίσια που ορίζει η λογική και η αισθητική μου. Κι όποιος δεν αντέχει τις προσωπικές απόψεις, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία.

Κάποιοι πειράχτηκαν χθες επειδή εξέφρασα την άποψή μου για τον Σπανούλη. Και ξέρεις γιατί; Επειδή ο τίποτας δεν έχει μάθει τα στοιχειώδη. Πώς υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη με άλλη προσέγγιση στα πράγματα. Ο πουθενάς είναι στον ανύπαρκτο κόσμο του. Ο κύριος μηδέν θα κάνει τις πράξεις του και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα μηδέν.

Πάμε παρακάτω. Θα το πω ξανά ότι ο συμπαθής Τσάνας δεν έχει τα κυβικά για την εθνική ομάδα. Εδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Δεν βλεπόταν ξανά η ομάδα αγαπητέ. Τα παλληκάρια προσπάθησαν, αλλά δεν ήξεραν πού το πήγαιναν.

Δεν λέω, αντιτουριστική ήταν και η εθνική του Σάντος, μόνο που είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Απέναντυ στη Ρουμανία δεν τό' πιασα το σκεπτικό. Το μικρόβιο της ήττας, όπως έλεγε αρκετά φιλοσοφημένα ο Κονέ, έχει μολύνει την ομάδα. Ζόρικη κατάσταση. Ειδικά όταν δεν έχεις αντιβίωση. Τι αντιβίωση λέω, εδώ δεν υπάρχει ούτε ασπιρίνη για δείγμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουμανία και Ελλάδα ούτε που ήξεραν τι έκαναν