ΜΟΝΟΝ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

πηγή: Intime
 

Η Ελλάδα κέρδισε το τέταρτο σερί αγώνα της στο ευρωμπάσκετ επειδή η Σλοβενία δεν ήταν ικανή να κερδίσει. Να το πω κι αλλοιώς, και πάλι μέσα είμαι. Η Ελλάδα δεν έχασε το ματς επειδή η Σλοβενία είχε τη ψυχή και την ικανότητα μόνον να μειώνει το σκορ, μέχρι που να φέρει στο παρά τρίχα τούμπα την εθνική μας ομάδα.

Πραγματικά, η Ελλάδα πήρε μια διαφορά 17 πόντων και... χωρίς να το... καταλάβει βρεθηκε κάποια στιγμή να προηγείται μόλις με δύο πόντους! Τελικά, μόνον ο Ρονάλντο, ο γνωστός Κριστιάνος της Ρεάλ, όπως λέει η διαφήμιση, δεν έχει πρόβλημα με την πιτυρίδα.

Το τελικό 83-72 δεν λέει κάτι. Η νίκη μετράει, όχι το σκορ, όχι η διαφορά του σκορ. Μπάσκετ είναι αυτό. Η βελόνα, όπως ακριβώς στο χρηματιστήριο, κάνει τα κέφια της, με τη βοήθεια των αντιπάλων, βέβαια. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το πως διαχειρίζονται το παιχνίδι οι αντίπαλοι.

Η ανώτερη σαν ομάδα Ελλάδα βγήκε στο γήπεδο με το 3 στα 3 και στο χαλαρό το πήγε στο συν 17, αλλά στη συνέχεια, πάλι... στο χαλαρό, το έργο έγινε 62-60 υπέρ της Ελλάδος.

Και στο συν 27 θα το έχανε η Ελλάδα, αν όπως αποδείχθηκε η Σλοβενία άντεχε μονάχα να πλησιάζει, να ξαναπλησιάζει, να ξαναπλησιάζει στη νίκη, χωρίς ποτέ να βγει μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ξευτυλίζεται με το σαπάκι Εσιέν