Η ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΜΠΙΑΣΟ

πηγή: Intime
 

Μην μου πεις ότι είναι σοβαρός ο Εστέμπαν Καμπιάσο, το μεγαλύτερο όνομα, από αυτούς που παρουσιάστηκαν για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το παλληκάρι δεν έπρεπε να πει αυτό που είπε. Δεν τον τιμά.

Είσαι αυτός που είσαι Καμπιάσο, με καριέρα στην Ιταλία, στην Ισπανία και την Αγγλία. Με μουντιάλ στα πόδια σου, με τη φανέλλα της μέγιστης Αργεντινής, και μου λες φόρα παρτίδα: «Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου»!!!

Αυτή είναι ατάκα του Μάρκου του Σύλβα ή του Γιώργη του Κλισεδόπουλου, στην ερώτηση ή μάλλον κατάφαση του ρεπόρτερ Νικόλα Πρωτοτυπίδη: «Εχετε ενα ματς με τον Πλατανιά και μετά το μεγάλο με την Μπάγερν...» Ο Κλισεδόπουλος δεν θα γυρίσει να του πει: «Ναι, πραγματικά έτσι είναι. Πότε θα μου κάνει την ερώτηση;» Θα αρχίσει το ποιηματάκι του.

Μη μου κάνεις κι εσύ το ίδιο ρε Καμπιάσο. Εχεις φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Σεβάσου την καριέρα σου. Κάνε τη διαφορά και έξω από το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ξευτυλίζεται με το σαπάκι τον Εσιέν