ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, Η ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Σε πολύ δυνατή φάση, από πλευράς ψυχολογίας, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Επόμενο μετά από ένα σερί τριών νικών, δύο ματς εκτός έδρας, δύο τρίποντα με ανατροπή του σκορ. Ίσως η ιδανική στιγμή που υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό. Κι αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει και τον Ολυμπιακό, τον θριαμβετυτή της Άρσεναλ, ε, τότε οι παοκτσήδες θα σαλτάρουν στους επτά ουρανούς.

Για σιγά! Απόψε είναι το παιχνίδι με την γερμανική Ντορτμουντ. Σίγουρα; Σα να μην τους απασχολεί ένα ματς που έτσι ή, αλλοιώς κάνει... χαλάστρα στον ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Τι το θέλει ο ΠΑΟΚ το ματς στο γιουρόπα ληγκ τρεις ημέρες πριν το ντέρμπυ της χρονιάς! Να την βράσει σε ανάλατο νερό τη νίκη με τους Γερμανούς ο ΠΑΟΚ αν είναι να αποπροσανατολιστεί με παιχνίδι ευρωπαϊκό. Και χρειαστεί μετά να αυτοσυγκεντρωθεί για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή, το πιο κόκκινο, κόκκινο πανί του ΠΑΟΚ.

Επόμενο είναι ο Τούντωρ να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του πως ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αγώνας με την Ντόρτμουντ είναι απλά «διαδικαστικού» χαρακτήρα. Ελληνική ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι στερείται της πολυτέλειας να κτυπήσει σε τρεις ημέρες δύο εντελώς διαφορετικά ματς. Αν και δεν χρειάζεται να... πείσει τους ποδοσφαιριστές ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για το πως θα αντιμετωπίσουν, όχι ακριβώς την Ντορτμουντ, αλλά το παιχνίδι κόντρα της.

Οι παίκτες ξέρουν! Βρίσκονται περισσότερο καιρό στην Τούμπα από τον προπονητή τους. Ξέρουν αυτό που ξέρει και ο άνθρωπος στην Τούμπα που ασπρίζει τις γραμμές. Το ματς είναι με τον Ολυμπιακό. Όχι με την Ντορτμουντ.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο ΠΑΟΚ θα γίνει... Ολυμπιακός