ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ, ΜΑΣΑΝΤΟ

πηγή: Intime
 

Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός θα κτυπήσει το «2» με την Δυναμό απόψε στο Μαξιμίρ, στο γήπεδο της τρίτης, κατά σειρά αναμέτρησής του στο τσάμπιονς ληγκ 2016. Το «Χ» θα είναι επιτυχία για τον πρωταθλητή Ελλάδος, όμως αποτέλεσμα μικρό. Εκτός κι αν δεν έχει στόχο την πρόκριση στους «16».

Το ερώτημα είναι με ποια τακτική θα κυνηγήσει το τρίποντο ο Ολυμπιακός, ο νικητής της Άρσεναλ, εκτός έδρας. Στα μουλωχτά και με αξιοπρέπεια, ο ένας δρόμος. Ο άλλος στα ίσα και με υπερηφάνεια. Η επιλογή δεν μπορεί να έχει άλλα κίνητρα παρά το πρακτικό του έργου.

Πώς, δηλαδή, θα πετύχει με περισσότερο αποτελεσματικό, με λιγώτερο ανασφαλές τρόπο την επιδιώξή του. Τη νίκη.

Οι δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα δύο ντέρμπυ του πρωταθλήματος είναι ο πιλότος στην τακτική με την Δυναμό. Η οποία δεν είναι Άρσεναλ. Ήταν επόμενο στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός να φύλαγε τα νώτα του και σε δεύτερο πλάνο να έψαχνε την ευκαιρία να κτυπήσει. Στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός γιατί να μη γίνει από το πρώτο λεπτό ο πρωταγωνιστής της συνάντησης;

Σε τίποτα δεν μειονεκτεί αγωνιστικά ο Ολυμπιακός από την Δυναμό. Τον συμφέρει, λοιπόν, να την πιέσει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Ασφαλώς και ξέρουν πολύ καλά τον Ολυμπιακό ο Κροάτης Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο πρώην του Παναθηναϊκού, όπως και ο πρώην ερυθρόλευκος Πορτογάλος Πάουλο Μασάντο. Ο πρώτος, μάλιστα, με «αλαφουζίτιδα» όταν αναφέρεται στην Ελλάδα περισσότερο ασχολείται με την εγκληματική οργάνωση και τον Ολυμπιακό, παρά με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιντέγε ξέρει και μπάλλα