ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

πηγή: Intime
 

Είσαι λάθος να πεις ότι φταίει ο Μαρινάκης, που αυτός φταίει, ότι φταίει ο Μελισσανίδης, που το έκαναν πάλι μπουρδέλο το πρωτάθλημα. Άλλο θα πεις. Αυτός ο Κοντονής Σταύρος τι ρόλο παίζει.

Ασφαλώς και είναι ο ανύπαρκτος αυτός ο Κοντονής Σταύρος. Και προσπαθεί ματαίως να παίξει το ρόλο του υπουργού, του φέξε μου και γλύστρησα αρμοδίου στο χώρο, με... δηλώσεις. Και τι είπε ο αριστερός της πλάκας, της πολύ πλάκας Κοντονής Σταύρος όταν στο όνομά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έβαλαν μπροστά τον ανεμιστήρα Μαρινάκης και Μελισσανίδης και γέμισε ο τόπος από κόπρανα θηρίων της ζούγκλας;

Μελισσανίδης και Μαρινάκης είναι θηρία. Μεγέθη. Δεν το 'χουν σε τίποτα να μπουκάρουν με το παραμικρό στην αρένα και να το κάνουν ροντέο. Ο Κοντονής Σταύρος γιατί τους τρέμει; Γιατί τους φοβάται; Γιατί δεν τα βάζει στα ίσα μαζύ τους; Εδώ σε θέλω.

«Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση» ήταν η κολοσσιαία, η καταπελτώδης αντίδραση του Κοντονή Σταύρου όταν ο Μαρινάκης προκάλεσε για μια φορά ακόμα τον Μελισσανίδη και ο τίγρης με κοστούμι δεξίωσης έφτυσε πάλι τον συνάδελφο του Ολυμπιακού.

Ρωτάω. Ένας υπουργός των κυβερνήσεων της διαπλοκής και της διαφθοράς, τι λιγώτερο θα έλεγε όταν δύο αφεντικά ομάδων, μάλιστα της δημοφιλίας Ολυμπιακού και ΑΕΚ έκαναν ανά κατά διά το χώρο της αρμοδιότητάς του; Θα σου πω εγώ, πως έπρεπε να αντιδράσει ο πολύ φαιδρός πολιτικά Κοντονής Σταύρος.

Θα καλούσε επιτόπου την αθλητική δικαιοσύνη να εγκαλέσει Μαρινάκη, Μελισσανίδη για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Να τιμωρήσει σύμφωνα με το νόμο τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ. Και θα έκανε μια δήλωση «ύπαρξης» για την αριστερά, ρε γαμώτο. Ότι, ρε, κερατάδες, υπάρχω κι εγώ, ο αριστερός υπουργός και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ στο όνομα των φιλάθλων και των ποδοσφαιρόφιλων να κάνετε πουτάνα το ποδόσφαιρο και να φέρνετε στα γήπεδα την προσωπική σας αντιδικία.

Να σου πω κάτι τελευταίο και πάρε το σοβαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο γραφείο τους, σε «προσωπική» επίσκεψη ο Κοντονής Σταύρος αν τον καλέσουν Μελισσανίδης, Μαρινάκης. Σαν πολιτικός, όμως, όχι σήμερα σαν υπουργός, θα έτρεχε με τα τέσσερα ο Κοντονής.

Γιατί το λέω αυτό; Επειδή, κακά τα ψέματα, ειδικά ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης δεν τον έχουν ανάγκη τον Κοντονή Σταύρο, ενώ αυτός τους έχει ανάγκη. Χαίρετε.

Κάτι άλλο, αυτό πράγματι τελευταίο. Πόσοι υπουργοί του σύριζα έκαναν «προσωπική» επίσκεψη στα γραφεία των δύο, Μελισσανίδη, Μαρινάκη. Πόσοι; Ξανά μανά χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Ασε τα σάπια, Μαρινάκη, με τον Μελισσανίδη