ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΩΡ

πηγή: Intime
 

Πολύ... ροτέισον πέφτει στον ΠΑΟΚ. Δεν φαίνεται να βοηθάει στο... κτίσιμο της ομάδας αυτή η «τακτική» του προπονητή, του Ιγκόρ Τουντώρ. Με ποια σκοπιμότητα ο Κροάτης το παρατραβάει με το ροτέσιον; Δοκιμάζει παίκτες. Ξεκουράζει άλλους. Δίνει ευκαιρίες.

Ό, τι θέλεις λες. Δεν περιμένεις ο ίδιος ο προπονητής να σου πει τι ακριβώς κάνει. Επειδή οι προπονητές δεν λένε την αλήθεια. Και γιατί να την πουν, δηλαδή γιατί να εκτεθούν σαν επαγγελματίες.

Εγώ ξέρω ότι το επιδιωκόμενο είναι από τον προπονητή να βρει ένα μόνιμο σχήμα. Δεν κάνεις ροτέσιον για το... ροτέσιον, όπως ο Τουντώρ στον ΠΑΟΚ. Επειδή ο προπονητής δεν θα πάρει από τους παίκτες αυτό που μπορούν να δώσουν.

Ο παίκτης ασφαλώς διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Γιατί; Για να παίζει! Όχι για να παίξει και αμέσως μετά να... ξαναβρεθεί στον πάγκο. Δεν πάει έτσι. Ο παίκτης καλό είναι να γνωρίζει ότι έτσι και κερδίσει θέση στην ενδεκάδα θα είναι πια ενδέκατος. Αν, όμως, γνωρίζει ότι ο προπονητής και καλά να πάει, θα τον... ροτεσιονάρει, ποτέ δεν θα προσπαθεί για το 100% των δυνατοτήτων του.

Άσε, θα σκεφθεί. Έχω το συμβόλαιο, κονομάω, ό, τι έχω συμφωνήσει, έμπλεξα με προπονητή που με θέλει δημόσιο υπάλληλο. Μπες, βγες.

Διαβάστε ακόμα:

Τζάμπα λεφτά ο Ιβάν στο εκκρεμές του ΠΑΟΚ