ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Μ' ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΛΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ

πηγή: Intime
 

Γιατί να πάρει θέση στην πολυθρόνα κάποιος να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο; Επειδή του γουστάρει η μπάλλα. Άρα, τον ξεχνάς όταν αυτός είναι σίγουρος πως θα δει μάπα ματς.

Υπάρχουν βέβαια οι οπαδοί. Οι φανατικοί. Αυτοί που περισσότερο από το ποδόσφαιρο αγαπάνε, έχουν αδυναμία στην ομαδάρα τους. Η αγωνία, λοιπόν, η ελπίδα για το τι θα κάνει η ομαδάρα τους τους στήνει απέναντι από την τηλεόραση.

«Ντέρμπυ» Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, το τρίτο ματς της ημέρας σήμερα. Κανονικά μια κόντρα αυτών των δύο ομάδων θα περίμενε κανείς να προκαλεί ενδιαφέρον. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον η ποδοσφαιρική δύναμη που κυνηγάει το πρωτάθλημα, ο δε Ατρόμητος δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε ομάδα κορυφής.

Στην μεγαλύτερη «γειτονιά» της Αθήνας, στο πολυπληθέστατο Περιστέρι έχει την έδρα του ο Ατρόμητος, έχει κι έναν σοβαρό ιδιοκτήτη, τον Σπανό, όμως ακόμα δεν έχει πλησιάσει στην υπέρβαση. Σήμερα, μάλιστα, ο Ατρόμητος φλερτάρει τη ζώνη υποβιβασμού, μόλις με 9 βαθμούς σε 9 αγώνες, έναντι 19 του Παναθηναϊκού.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχασε το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό σαν προπονητής της ΑΕΚ, όμως θα τον αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του με τον Ατρόμητο. Καλό ποδόσφαιρο, το καλό αποτέλεσμα είναι ευχή οπαδική.

Διαβάστε ακόμα:

«Προκλητική» για την ΑΕΚ η πρόσληψη Δέλλα