Ο ΔΑΝΟΣ ΑΡΝΕΣΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΕΙ... ΚΙΝΕΖΙΚΑ

πηγή: Intime
 

Τους μισούς βαθμούς από τον πρωτοπόρο πρωταθλητή Ολυμπιακό έχει ο ΠΑΟΚ. Λάθος! Δεν λένε τίποτα «οι μισοί βαθμοί». Για να γίνει καλύτερα η σύγκριση των δύο ομάδων θα πεις ότι μετά από τις δέκα αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω 15 βαθμούς. Αν, δηλαδή, στα υπόλοιπα δύο τρίτα του πρωταθλήματος συνεχιστεί στο ίδιο τέμπο η πορεία των δύο ομάδων, η διαφορά τους θα φθάσει στους 45 πόντους!

Υπ' όψιν ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίξει στην Τούμπα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, τους τρεις εξ ορισμού πιο σοβαρούς αντιπάλους του, τους οποίους στο β' γύρο θα τους αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

Δεκαπέντε πόντοι διαφορά από την κορυφή ο ΠΑΟΚ που έφαγε μία ακόμα τριάρα, μάλιστα στην Τούμπα, από τον ουραγό Πανθρακικό. Και ο Άρνεσεν, ο εργολάβος, ο σχεδιαστής, ο αρχιτέκτων του... νέου ΠΑΟΚ ξέχασε όλες τις γλώσσες του κόσμου κι άρχισε να μιλάει την πιο... παπατζήδικη του κόσμου. Την ποδοσφαιρική γλώσσα.

Μια ομάδα είναι μπουρδέλο, όμως αν κερδίσει ο υπεύθυνος της λέει ότι είμαστε σε... σωστό δρόμο. Αν χάσει η ομάδα, τότε ο έτσι θα μιλήσει για... χτίσιμο. Ότι είμαστε στη φάση που σκάβουμε θεμέλια, ρίχνουμε κολώνες και ετοιμάζουμε τη λάσπη για τα ντουβάρια του κτιρίου.

Μαλακίες. Ο ΠΑΟΚ δεν πατάει καλά και ο Νο1 υπεύθυνος, για να κάνουμε ταμείο, το ρίχνει στις φτηνές δικαιολογίες. Για τόσο της πλάκας ο Δανός έχει το αφεντικό της ΠΑΕ και τους δημοσιογράφους στους οποίους απευθύνεται.

Μέσα στο πρόγραμμα είναι, αφού στον ΠΑΟΚ δουλεύουμε νέο πρότζεκτ, αφού κτίζουμε ακόμα, να παίζουμε μία έτσι και μία γιουβέτσι, είπε ο Άρνεσεν. Φοβερά πράγματα. Και περιμένει να τον καταλάβουν αυτοί που δεν ξέρουν κινέζικα. Και κογκολέζικα.

Η αλήθεια είναι άλλη, όχι αυτή που θέλει να πλασάρει ο Δανός καπετάνιος του ΠΑΟΚ. Κάτι είναι στραβό στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν ομάδα με φιλοδοξίες κορυφής να αρπάει 16(!) γκολ σε δέκα αγώνες. Να τρώει από 3 γκολ με ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Πανθρακικό.

Ασφαλώς και οι ευθύνες του Άρνεσεν προσωπικά είναι μεγάλες. Ίσως περισσότερες από εκείνες του Τούντωρ και των παικτών. Πώς, λοιπόν, να αποδεχθεί το δικό του μερίδιο στην αποτυχία ο Άρνεσεν; Ούτε θα πείσει αν μεταθέσει τις ευθύνες στους «υφιστάμενους» του, δηλαδή στον Τούντωρ και τους παίκτες. Γι' αυτό, εις την κινεζικήν παρλάρει αυτά τα απίθανα περί του νέου πρότζεκτ που... χτίζεται.

Διαβάστε ακόμα:

Η γκέλα του Δέλλα με Παναθηναϊκό