ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΙΒΑΝ ΚΑΙ... ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

πηγή: Intime
 

Η μεγάλη είδηση και εδώ γελάμε. Ο Ιβάν Σαββίδης για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ φέρνει τον... Τάσο Κάκο, για να αναλάβει καθήκοντα που δεν αναφέρονται με σαφήνεια αλλά είναι ευκόλως αντιληπτά. Ο μεγαλομέτοχος, δηλαδή, συνεχίζει την ίδια βιόλα. Την ανυπαρξία του.

Δεν έχει ανάγκη κανέναν Κάκο ο ΠΑΟΚ. Αστέρι σα διαιτητής ο Κερκυραίος και σοβαρό, συγκροτημένο άτομο. Άλλο αυτό κι άλλο το... στοίχημα, οι ευθύνες που θα αναλάβει. Στοίχημα που εύκολα χάνεται, διότι ο Κάκος προέρχεται πράγματι από το χώρο, ανήκει στο χώρο, όμως πιθανότατα να μην τον χαρακτηρίζει η καπατσοσύνη, η κωλοπετσωσύνη, ο κωλοπαιδισμός για να ανταπεξέλθει.

Πέρα απ' αυτό. Ο Ιβάν Σαββίδης θα... έρθει στον ΠΑΟΚ; Αυτό είναι το ζητούμενο. Επειδή η ομάδα, πιο σωστά το μαγαζί ΠΑΟΚ δεν έχει αφεντικό. Μιλάμε για αφεντικό-αφεντικό. Όχι τον... Αγγελίδη και τον Άντερσεν. Τον Βρύζα και τον Γεωργιάδη χθες. Τους υπαλλήλους. Τους Ζαγοράκηδες.

Πλάκα κάνει ο Ιβάν. Βολεύει κόσμο, δεν κάνει τη δουλειά του ΠΑΟΚ. Που παραμένει στο κενό. Φτερό στον άνεμο. Χωρίς διοικητικές δομές και υποδομές. Χωρίς ανοσοποιητικό σύστημα που θα συγκρατήσει τα μικρόβια, θα τα αποκρούσει, θα ξεπεράσει εύκολα μια αγωνιστική κρίση που πάντα είναι στο πρόγραμμα.

Λείπει το αφεντικό στον ΠΑΟΚ. Δεν πάσχει από υπαλλήλους η ομάδα, καλούς, καλότατους. Άξιους, αξιότατους. Που, όμως, στην Βαβυλωνία του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φανεί η δουλειά τους όταν διοικητικά η εταιρεία είναι σε κατάσταση μόνιμης ασθένειας. Και η χρόνια παοκτσήδικη σαπίλα, το Βαθύ κράτος του ΠΑΟΚ, που κυκλοφορεί «εκτός» ομάδας, μολύνει σε κάθε ευκαιρία αποδυτήρια και διοίκηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα κάρο μαλακίες είπε ο Σαββίδης στον Τσίπρα