ΜΠΕΝΖΕΜΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥ

 

Η ξευτύλα. Η τεράστια ξευτύλα. Μια ξευτύλα που δεν έχει όρια όταν αφορά έναν επώνυμο, κάποιον υψηλά αμειβόμενο, που είναι και αξία. Η κουβέντα για τον ποδοσφαιριστή της εθνικής Γαλλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά. Μετά απ' αυτό που έκανε, απ' αυτό που βγήκε στον αέρα δεν έχει αξιοπρέπεια όποιος του λέει Καλημέρα. Όποιος δεν τον φτύνει κατάμουτρα.

Η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει διαφορετικά τους ενόχους ακόμα και για το ίδιο ακριβώς παράπτωμα, αν ο ένας δεν έχει να φάει. Αν ληστέψει, αν εξαπατήσει, αν εκβιάσει, σε όποιο αδίκημα υποπέσει. Φουκαράς είναι, δεν έχει μία και γι' αυτό έκλεψε, πρόδωσε, πλαστογράφησε, έκανε κάτι άτιμο, εγκληματικό.

Αυτός ο καριόλης ο Μπενζεμά με γεμάτη τσέπη φέρθηκε περισσότερο πούστικα απ' όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, μάλιστα όχι σε βάρος ενός άλλου καριόλη σαν κι αυτόν,
αλλά στον συμπαίκτη του στην εθνική Ματιέ Βαλμπουενά.

Γνωστή η ιστορία. Ξενοπήδηξε ο Βαλμπουενά και ένας «άγνωστος» του ζητάει λεφτά για να του παραδώσει το sex-tape. Για να διαπιστώσει τις αντιδράσεις του θύματος, του Βαλμπουενά, ο στημένος πουστράκος στη ψυχή Μπενζεμά αναλαμβάνει ρόλο, τον πιο ξευτυλισμένο ρόλο. Να το παίξει «φίλος», να τον «βοηθήσει», επειδή έχει άκρη μ' έναν
«φίλο» που είναι κολλητός του εκβιαστή, και να τον «καθοδηγήσει» με πουτανίστικο τρόπο, ότι καλύτερα είναι να πληρώσει τον εκβιαστή.

Έρχεται η μπάλλα στα πόδια του Μπενζεμά; Όλο το γήπεδο, οπαδοί της Ρεάλ και αντίπαλοι, να τον ξεφωνίζουν. Αν και δεν θα πρέπει οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ να του δώσουν ούτε μια μπαλλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ξεχνάει ο Αλαφούζος για τους ξένους διαιτητές