ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει να μιλάει για πρωτάθλημα. Ότι μπορεί, ότι έχει όλα τα φόντα να πάρει αυτός το πρωτάθλημα. Για πρωτάθλημα, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, πηγαίνει και ο ΠΑΟΚ... πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Με την επιστροφή της ΑΕΚ στη σούπερ ληγκ και την ενίσχυσή της στις μεταγραφές, η υπόθεση τίτλος δεν ήταν εκτός προγράμματος.

Δεν το έλεγαν ξεκάθαρα στην ΑΕΚ ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν έλεγαν, όμως, ότι... δεν πάνε για πρωτάθλημα. Και πώς να το πουν όταν η ΑΕΚ είναι... ΑΕΚ. Το μεγάλο όνομα. Η βαρειά φανέλλα.

Ποτέ ο υποψήφιος πρωθυπουργός στην Ελλάδα προεκλογικά θα... δεσμευθεί ότι θα βάλει πρόσθετους φόρους. Ότι θα μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις. Ο πολιτικός είναι ό, τι πει ο πελάτης, μάλλον ό, τι θέλει να... ακούσει ο ψηφοφόρος.

Τριάντα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μέχρι πότε... δεν θα το παίρνει; Επόμενο, λοιπόν, είναι κάθε χρόνο να ξεκινάει με το όνειρο.

Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός. Είναι δυνατόν να βγαίνει ο πρόεδρός του και να απογοητεύει τον κόσμο της ομάδας; Ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, ότι... προς το παρόν δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα; Σα να έβγαινε προεκλογικά ο Τσίπρας και να έλεγε «Ψηφίστε με διότι θα σας πηδήξω με πιο μεγάλο και πιο χοντρό παλαμάρι».

Θα μπορούσε η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα με την πρώτη; Αμέσως μετά την παρουσία της στην Β' εθνική. Βεβαίως! Βεβαιότατα, αν ο Ολυμπιακός ήταν τόσο προβληματικός αγωνιστικά όσο την περασμένη σαιζόν. Με τον Ολυμπιακό να κάνει το 10 στα 10, είναι επόμενο να διαφοροποιήσουν τους αγωνιστικούς στόχους οι άλλοι.

Το «ψέμα», λοιπόν, που έπαιζε στην ΑΕΚ επί Δέλλα, δηλαδή αυτό που ήθελε να ακούσει ο κόσμος, ότι η ομάδα μπορεί να κτυπήσει πρωτάθλημα, σήμερα με Πογιέτ δεν ισχύει. Στόχος είναι η δεύτερη θέση και το κύπελλο. Τα ίδια παραδέχονται και στον ΠΑΟΚ ότι θα κυνηγήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός χωρίς κόκκινο πανί