ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΛΕΩΦΟΡΟ

πηγή: Intime
 

Το γράψαμε. Ότι το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού θα γινει χωρίς τον Μαρινάκη στο γήπεδο. Ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή έχει αποφασίσει οριστικά και να μην πάει στη Λεωφόρο και να μην... απειλεί ότι θα εμφανιστεί. Γιατί, όμως;

Όχι, βέβαια, για να κάνει το χατήρι της αστυνομίας. Να μην υποχρεωθεί η μπατσία σε πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ούτε γιατί έκλασε μαλλί ο Μαρινάκης. Άλλος είναι ο λόγος της... απουσίας του αυτή τη φορά.

Στο ντέρμπυ του περασμένου πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ήταν για κλάμματα. Δεν βλεπότανε. Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ είχε βγει μπροστά στη βαθμολογία και, τελικά, ο Ολυμπιακός ξαναβρέθηκε στην κορυφή διότι ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε μια φούσκα.

Μέχρι που υποχρεώθηκε ο Μαρινάκης να σουτάρει τον Μίτσελ. Κάτι έπρεπε να κάνει μην του πάρει το πρωτάθλημα ο Αλαφούζος. Και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο κέρδισε, μείωσε τη διαφορά στους τρεις πόντους, αλλά στα χαρτιά το ντέρμπυ το πήρε η παρουσία του Μαρινάκη στο γήπεδο. Μπουρδέλο είχε γίνει το ματς, βάλε και τα καραγκιοζιλίκα του Περέιρα με την εξέδρα.

Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει... ανάγκη τον Μαρινάκη. Το πρωτάθλημα το 'χει στην τσέπη. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να πάει ο Μαρινάκης πάλι στη Λεωφόρο. Και εκτός γηπέδου αν θέλει θα πιει τον καφέ παρέα με τον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

Στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός χωρίς το «κόκκινο πανί»