Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΓΙΑ ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Θα μας τρελλάνει ο Σαββίδης, λένε οι παοκτσήδες. Για ποιο λόγο έδωσε ένα πακέτο 7,2 εκ. ευρώ στην παληά του ομάδα, στην Ροστώφ. Ώπα, ρε! Δεν είναι φιλανθρωπία να σπρώχνεις 50 εκ. ρούβλια σε επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Ούτε κάποιος δείχνει την αγάπη του για τη μπάλλα προσφέροντας τόσο χοντρό νούμερο.

Κάτι «άλλο» συμβαίνει! Και τι είναι αυτό το «κάτι» άλλο; Μόνον ένας αφελής θα μασήσει ότι ο μεγαλομέτοχος, έτσι αέρα πατέρα έδωσε του κόσμου τα λεφτά. Κάποια σκοπιμότητα έχει ο άνθρωπος. Όταν, μάλιστα, λάβεις υπ' όψιν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε ξαναδώσει πακέτο στη ρωσική ομάδα της οποίας ήταν ιδιοκτήτης πριν δέκα χρόνια.

Έχουν σαλτάρει οι παοκτσήδες, από τις «κινήσεις» και την εν γένει συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη. Αντιλαμβάνονται ότι ο άνθρωπος ασχολείται με το ποδόσφαιρο για εξωποδοσφαιρικούς λόγους. Θεμιτό. Δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα, δεν είναι καψούρης με το ποδόσφαιρο, όμως είναι σωστός στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει.

Εντάξει όλα αυτά, αλλά αύριο μήπως εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ, όταν δεν τον δένει με την ομάδα το οπαδηλίκι. Λειτουργεί μια ανασφάλεια στην εξέδρα, στον κόσμο της ομάδας, από το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος δεν πολυασχολείται με την ομάδα από τη μία και από την άλλη ότι φανερώνονται κι άλλου είδους... ποδοσφαιρικά του ενδιαφέροντα, μάλιστα εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Μπενζεμά, λαμόγιο με ψυχή πουστράκου