ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ Ο ΕΣΙΕΝ, ΘΑ 'ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!

πηγή: Intime
 

Δεν κρατιέται ο παικταράς του Παναθηναϊκού Μάικλ Εσιέν εν όψει του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Πώς και πώς περιμένει το παλληκάρι να φορέσει την πράσινη φανέλλα στο πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Τα ρεπορτάζ, έγκυρα κι όχι στημένα, είναι ξεκάθαρα. Ο Γκανέζος ζει και αναπνέει για τούτο το μεγάλο ματς επειδή πλέον είναι πανέτοιμος και αγωνιστικά, πολύ περισσότερο και ψυχολογικά. Έτσι θα δώσει μια απάντηση χαστούκι σ' όλους όσους τον έχουν τελειωμένο στον Παναθηναϊκό, πριν συνεχίσει την καριέρα του στη νέα του ομάδα.

Διαφορετική είναι η πληροφόρηση η δική μου. Έμαθα, λοιπόν, ότι ο Εσιέν είπε στο νέο προπονητή του Παναθηναϊκού:

-Αντρέας, μην κάνεις κανένα αστείο και με βάλεις να παίξω... Μη με υπολογίζεις καν. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.

Ποιος έχει δίκαιο; Τα αξιόπιστα ρεπορτάζ που είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ή, το δικό μου ρεπορτάζ που βγαίνει από την ποδοσφαιρική μου σκέψη; Μεθαύριο Σάββατο είναι το ντέρμπυ και όλα θα φανούν.

Το αναμενόμενο είναι ο Εσιέν να μην παίξει. Επειδή προέρχεται από μηνών αγωνιστική αργία. Επειδή έχει εγχειριστεί κιόλας. Επειδή ο προπονητής του δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του Εσιέν. Επειδή, τέλος πάντων, ο Γκανέζος δεν είναι έτοιμος και η συμμετοχή του σε τόσο κρίσιμο ματς ξεφεύγει και από την επιχείρηση ενός στοιχήματος. Ενός πειραματισμού.

Αν, τελικά, ο Εσιέν φορέσει φόρμα και κάτσει τον πάγκο, αυτό θα συμβεί για λόγους... επικοινωνιακούς. Δημόσιες σχέσεις της ΠΑΕ με τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρό δούλεμα με το Εσιέν