ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Κατ' αρχήν, δεν είναι ωραίο μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται συνεχώς και μονίμως σε θέση κατήγορου. Ακόμα και να δεχθείς ότι έχει δίκαιο σ' όλα όσα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει, πάλι δεν ταιριάζει σε «ομάδα εξουσίας», όπως είναι ο Παναθηναϊκός να έχει αναλάβει ρόλο μόνιμου εισαγγελέα.

Η Ιστορία συνεχίζεται, λοιπόν. Το γνωστό έργο εδώ και κάποιες δεκαετίες. Ο Παναθηναϊκός «τα 'χει» με τον Ολυμπιακό που ελέγχει το παρασκήνιο. Όπως όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, εκείνος που μιλούσε για παρασκήνιο, για πράσινο παρασκήνιο ήταν ο Ολυμπιακός.

Και οι δύο ομάδες, πάντως και πάντα, είναι με την κάθαρση. Καμμία από τις δύο δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι επιθυμεί τη διαπλοκή. Τη διαφθορά. Ε, τότε, τι σκατά μεγάλες ομάδες είναι όταν δεν είναι σε θέση να επιβάλλουν την κάθαρση; Αν δεν μπορούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τότε ποιοι μπορούν, ο Πλατανιάς με την Καλλονή, ο Λεβαδειακός με τον Πανθρακικό, ίσως.

Ορίστηκε στο ντέρμπυ ο διαιτητής Παππάς. Ο Παναθηναϊκός δεν τον θεωρεί κατάλληλο. Ο Ολυμπιακός για να μη... διαφωνεί με το συγκεκριμένο κοράκι, φαίνεται ότι κρίνει επαρκή τον Παπά. Εκτός κι ο Μαρινάκης είναι της… αρχής «Δεν ασχολούμεθα με τη διαιτησία».

Ποιον, όμως, θα ήθελε διαιτητή για το ντέρμπυ ο Παναθηναϊκός; Δεν λέει κάτι να πεις «Αυτός δεν κάνει». Λέει να πεις και ποιος κάνει. Ποιον θέλεις.

Κι αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ανίκανους, ύποπτους όλους τους διαιτητές της λίστας; Πρόβλημα. Πώς να πει «Αυτόν θέλουμε»;

Διαβάστε ακόμα:

Τι αναφέρει το συμβόλαιο Εσιέν με Παναθηναϊκό