ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΣΙΕΝ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν γνώριζε τι «αγόραζε» στην περίπτωση του πρώην παικταρά της Τσέλσυ και της Ρεάλ, του Μάικλ Εσιέν. Και του κάθε ποδοσφαιριστή που η ομάδα τον κάνει μεταγραφή. Πολύ περισσότερο όταν το συμβόλαιο είναι βαρύ, ο παίκτης πανάκριβος, όπως συγκεκριμένα ο Εσιέν.

Μην τρελλαθούμε. Παναθηναϊκός είναι, όχι μια Κωλοπετινίτσα. Άρα, δεν προχωράει σε συμφωνία, δεν δεσμεύεται με χοντρό ποσό χωρίς να εξέταζει την κάθε περίπτωση.

Τι συμβαίνει με τον Εσιέν, η μεταγραφή του οποίου ήταν επόμενο να λειτουργήσει σούπερ επικοινωνιακά στον οπαδικό κόσμο του Παναθηναϊκου.Η ΠΑΕ πήρε έναν παίκτη υψηλής αξίας, που όμως δεν ήταν σίγουρο ότι θα προσφέρει, προκειμένου να «δουλέψει», να ανεβάσει το ηθικό της εξέδρας;

Πολλοί έχουν δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Η παρουσία, στην πραγματικότητα η απουσία του Εσιέν στον Παναθηναϊκό, δίνει τις απαντήσεις. Ο Εσιέν δεν υπάρχει ακόμα στην ομάδα. Σε επίσημο παιχνίδι δεν έχει εμφανιστεί ούτε λεπτό.

Θα παίξει ο Γκανέζος κόντρα στον Ολυμπιακό; Το πιθανότερο είναι όχι μόνον να μην παίξει και στο ντέρμπυ, αλλά να φύγει από την Ελλάδα. Τι να κάνει, δηλαδή; Ήρθε για να παίξει, αν δεν παίζει, ποιος ο λόγος να συνεχίζει έναν περίεργο τουρισμό.

Τα πάντα θα ξεθολώσουν αν η ΠΑΕ παρουσιάσει την όποια συμφωνία της με τον Εσιέν. Να διαψεύσει έτσι όλα αυτά που δικαιολογημένα κυκλοφορούν. Ότι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον με προβληματική υγεία ποδοσφαιριστή έγινε μια καθαρή επαγγελματική συναλλαγή, χωρίς να ληφθεί υπ' όψιν η πιθανότητα αδυναμίας του Εσιέν να παίξει μπάλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρό δούλεμα με τον Εσιέν