ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΣΟΙ Μ’ ΕΔΩΣΑΝ ΝΤΟΠΕ

πηγή: Intime
 

Συνήθως όταν πιάνεται ντοπαρισμένος ένας πρωταθλητής, η πρώτη του αντίδραση είναι να δηλώσει ότι πρέπει να έχει γίνει κάποιοι λάθος. Ότι ο ίδιος είναι καθαρός. Αντιληπτό γιατί.

Με το μετάλλιο που «κατέκτησε» ο πρωταθλητής και με βάση το νόμο, κονόμησε. Και χρήματα και άλλα προνόμια. Έναν διορισμό στο δημόσιο, στα σώματα ασφαλείας, μια εισαγωγή σε ανώτερη σχολή.

Ύστερα είναι και ο δημόσιος ξευτυλισμός. Είναι σα να τον τσακώσανε στα πράσα όταν γνωστοποιείται από το εξωτερικό στην ελληνική ομοσπονδία ότι βρέθηκε θετικός ο πρωταθλητής σας.

Κανονικά ο ντοπαρισμένος οφείλει να επιστρέψει, όσα οφελήθηκε. Να, λοιπόν, ποια είναι η εξήγηση που όλοι σχεδόν οι «φαρμακωμένοι» πρωταθλητές εμφανίζονται σα... θύματα.

Η κυρία Πηγή Δεβετζή δήλωσε ότι είναι καθαρή. Ότι το πήρε χωρίς να 'ναι ντοπαρισμένη το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007 στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι βρώμικοι αυτοί που την «δίνουν» ντοπαρισμένη.

Ποια είναι η αλήθεια; Αδιάφορο! Δεν θα διαφωνήσουμε με την κυρία Δεβετζή, ούτε θα συμφωνήσουμε. Απλά με την περίπτωση της λέμε κι εμείς τα δικά μας τα φιλολογικά.

Διαβάστε ακόμα:

Εκπληξη αν δεν ήταν ντοπαρισμένη η Δεβετζή