ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΠΥΡΑΜΙΔΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Το παιχνίδι γίνεται χωρίς κανόνες. Και δεν την πληρώνει κανένας. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Ο καθένας ανοίγει το στόμα του, όταν έχει προσωπικούς λόγους να το κάνει, και κατηγορεί είτε αέρα πατέρα, είτε προσωπικά κάποιον, κάποιους. Στη συνέχεια ο κάποιος, οι κάποιοι βγαίνουν στην αντεπίθεση, απειλούν τους κατήγορούς τους και δηλώνουν αθώοι.

Μια τεράστια αλήθεια θα σου πει ο αποδυτηριάκιας, πριν φθάσουμε στον... «Πυραμιδάρχη» της διαιτησίας. Είναι μια νέου τύπου συμμορία, πιο σύγχρονη, πιο συνωμοτική, πιο συντεχνιακή αυτή η Πυραμίδα. Πριν φθάσουμε και στις κατηγορίες του πρώην διαιτητή Μαζαράκου σε βάρος του πρώην αφεντικού και νυν συναφεντικού της διαιτησίας Κύρου Βασσάρα, για την υπόθεση της Πυραμίδας.

Λοιπόν. Ο πρώην αρχηγός της πάλαι ποτέ Παράγκας ποτέ δεν δήλωσε αθώος! Απεναντίας. Είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ως ιδρυτής και το πρώτο κουμάντο της Παράγκας. Κάτι άλλο; Ναι. Ο τύπος ποτέ δεν έφαγε ούτε μια ημέρα φυλακή. Δεν του έγινε ποτέ κανένα Πόθεν Έσχες.

Ερχόμαστε στα φρέσκα. Τι λέγαμε; Πως το έργο γίνεται μόνον για show. Κι αυτοί που κάνουν αποκαλύψεις και οι κατηγορούμενοι παίζουν ερήμην της δικαιοσύνης. Και οι μεν, και οι δε δυσφημούν το ποδόσφαιρο χωρίς να πληρώνουν λογαριασμό.

Κάποιος φταίει, ρε. Κάποιος τιμωρείται αν καταγγείλει κάτι που δεν αποδειχθεί. Άσχετο αν λέει την αλήθεια. Είπαμε. Στις σοβαρές κοινωνίες το παιχνίδι γίνεται με κανόνες. Στην Ελλάδα, τι γίνεται;

Παρουσιάζει στοιχεία δυναμίτης η μία πλευρά και δεν παθαίνει τίποτα η άλλη πλευρά. Η οποία άλλη πλευρά λέει κι αυτή τα δικά της, που θίγουν την άλλη πλευρά.

Ο Μαζαράκος είπε αυτά που είπε για τον Κύρο Βασσάρα και ο πρώην διεθνής διαιτητής δήλωσε ότι είναι στόχος παραγόντων, δημοσιογράφων που επιδιώκουν να φτιάξουν τη δική τους Πυραμίδα, τη δική τους Παράγκα.

Παρακάτω. Δεν έχει παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής τα ξέρει όλα, λέει ο Κούγιας