ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΝΔ

πηγή: Intime
 

Είναι να απορείς μ' αυτά που βγαίνουν στον αέρα. Ο Πατέρας επιστρέφει, λέει, στον Παναθηναϊκό. Και το γράφουν και το αναπαράγουν με τόση ανευθυνότητα. Και το λένε με ρεπορτάζ αποκαλυπτικά, αποκλειστικά και κατηγορηματικά. Με τρόπο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Αφήνω τη διάψευση του ίδιου του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θα ξαναδιαψεύσει ο Πατέρας τυχόν εμπλοκή του, τυχόν επιστροφή του στην ΠΑΕ, διότι οι ενημερωμένοι θα επανέλθουν. Ότι ο Πατέρας θα επιστρέψει.

Ο εφοπλιστής και κάργα πακετάτος σε ρευστό Νίκος Πατέρας είναι ο ιδεώδης... επιστροφέας, όσο ο Παναθηναϊκός δεν πάει καλά. Επειδή είναι το αντίπαλο δέος του Ευάγγελου Μαρινάκη. Επειδή έχει μια προσωπική δυναμική στα ίδια κυβικά και στο ίδιο στυλ με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Άρα, προσφέρεται ο Πατέρας για δημοσιεύματα... επιστροφής, όπως συμβαίνει εδώ και έξι χρόνια με τον Κώστα Καραμανλή στη ΝΔ. Δεν έχουν σταματήσει τα στημένα και άστητα ρεπορτάζ για το τι σκέπτεται ο Καραμανλής, για το τι θα αποφασίσει ο Καραμανλής.

Ένα τελευταίο σχετικά. Δεν είναι τόσο... απλό ζήτημα να γίνει παρελθόν ο Αλαφούζος, η σχέση του οποίου με την ΠΑΕ μόνον επιδερμική και μόνον ρομαντική δεν είναι. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως επίσης είναι ένα σύνθετο ζήτημα να αναλάβει κάποιος άλλος πρόεδρος στην ανώνυμη εταιρεία λαϊκής βάσης του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Τζάμπα σακάτεψαν με ποινές τον Παναθηναϊκό