«ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!»

 

Φόνους δεν έχουμε, πάντως. Ούτε πυροβολισμούς άστοχους. Μονάχα τίποτα σκαμπίλια και κλωτσές, κι αν βρουν κρέας και κόκκαλα στον άλλονα. Τα μόνα σίγουρα είναι τα μπινελίκια, φόρα παρτίδα διότι όλοι, κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όοοολοι πάσχουν για καθαρό πρωτάθλημα.

Καλώς τον δικό μας Αλέξη Κούγια, που αυτή τη φορά έβγαλε στην πιάτσα ένα καινούργιο φρούτο, Ηρακλής Νυχτάρης στο όνομα, μεγαλομέτοχος του Α.Ο. Χανιά. Ντροπή, ρε, Αλέξη, που τον κρατούσες χρόνια στην καβάτζα αυτόν τον Ηρακλή Νυχτάρη, που τουλάχιστον από όνομα σχίζει.

«Όπου τον βρω θα τον πλακώνω τον Κούγια» είπε ο Νυχτάρης, που κατά τον δικηγόρο είναι υπόδικος για διπλή ανθρωποκτονία. Α, δεν παίζω! Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα με τα... εξωποδοσφαιρικά. Να περιοριστούμε στις βρωμοδουλειές του πρωταθλήματος, στην Κομόρα που υπάρχει στην Β' εθνική, κατά τον Κούγια.

«Ο Νυχτάρης μου φιλούσε τα χέρια, όταν έβγαλα τις κασέτες, με παρακαλούσε...» λέει ο Κούγιας που βρέθηκε στο τμήμα όταν έπαιξε μπουνιές στο αεροδρόμιο με τον Νυχτάρη. Γι' αυτό σου λέω, μέχρι εκεί, δεν είμαστε Κολομβία να μιλήσουν τα πιστολίδια.

Ο δε Νυχτάρης τη βιόλα του: «Μ' αυτά που κάνει ο Κούγιας με αναγκάζει να τον κοπανάω όπου τον βρίσκω. Κανένας στο ποδόσφαιρο δεν κάνει κέφι τον Κούγια. Είμαι και νευρικός, δύσκολα να συγκρατηθώ. Όπου τον συναντώ θα τον δέρνω τον Κούγια, που για ρεκλάμα του με χρησιμοποιεί...».

Κούγια, είσαι απαράδεκτος. Που τον είχες κρυμένο τον σύντεκνο Νυχτάρη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο «πυραμιδάρχης» της διαιτησίας