ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ!

πηγή: Intime
 

Κέρδισε 6-2 στα Χανιά ο ΠΑΟΚ για το κύπελλο και επιτόπου έπεσε το σύνθημα. Να πάρουμε το κύπελλο! Μπορούμε το κύπελλο! Στόχος τώρα το κύπελλο!

Για το πρωτάθλημα; Δεν προλαβαίνουν. Έχουν κατανόηση. Γι' αυτό πριν τελειώσει ακόμα ο πρώτος γύρος το πρωτάθλημα το ξεχνάνε. Τόσο εύκολα. Τόσο απλά.

Πάμε για πρωτάθλημα με μπροστάρη τον Μπερμπάτωφ. Δεν πάμε για πρωτάθλημα με τον Βούλγαρο Περπάτωφ. Από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα κόζα. Ξεκινάμε να διακριθούμε στην Ευρώπη, και λίγο μετά το... αναβάλουμε για του χρόνου.

Ελλάδα. Η προχειρότητα στο αίμα μας. Αναπνοή μας, ζωή μας ο αρπακολλατζηδισμός. Πάμε για πρωτάθλημα. Από πού κι ως πού; Το αφεντικό πληρώνει. Είπαμε. Τόσο απλά. Τόσο ξύπνια. Τόσο ελληναράδικα. Αφού πληρώνει ο Ιβάν, γιατί να μην το πάρουμε.

Πάμε για το κύπελλο, αλλά μας βγαίνει η ψυχή ανάποδα για να κερδίσουμε στην Τούμπα τον Πανιώνιο. Πάμε για πρωτάθλημα, πάμε για το κύπελλο και τελικά ούτε τις κάλτσες μας πιάνουμε διότι φθάσαμε 80 χρονών παπούδες στη μπάλλα και ακόμα κυκλοφορούμε σα μαθητές του δημοτικού. Μια ζωή στην ίδια τάξη. Γιατί;

Επειδή ακόμα δεν έχουμε μάθει, δεν θέλουμε να μάθουμε την αλφαβήτα. Ότι αυτό που λέγεται κτίζω ομάδα δεν γίνεται χωρίς σχέδιο και χωρίς τα κατάλληλα οικοδομικά υλικά. Και χωρίς τους σωστούς μαστόρους, όχι Βεζυρτζήδες παλαιάς κοπής, πεπερασμένων δεκαετιών.

Διαβάστε ακόμα:

Με πιάσανε κώτσο παραδέχεται ο Ιβάν