Ο ΙΒΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Η απόλυτη αστειότητα. Νέα αρχή, λένε, στον ΠΑΟΚ με Βεζυρτζή και Κούδα. Δεν το λένε σαν ανέκδοτο, ούτε να κάνουν πλάκα. Μιλάνε σοβαρά και απευθύνονται σε τρόμπες. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης μετά από 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει... νέα αρχή. Με δυο παληούς της δεκαετίας '70, πριν 40 χρόνια.

Έχω μείνει. Εδώ δεν έχεις να κάνεις με ερασιτεχνισμό. Με πειραματισμό. Με νεκροφιλία. Εδώ μιλάμε για σκέτο καλαμπούρι. Να είσαι μέγεθος ΠΑΟΚ και να θες να δικαιωθείς ιστορικά με... ιστορικές γκέλες. Με επιλογές ανθρώπων που δεν έχουν καμμία επαφή με το σύγχρονο know how στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Πεντακάθαρη φιγούρα, σύμβολο αξεπέραστο για τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας, όμως χωρίς βιογραφικό σαν οτιδήποτε, προπονητής, τεχνικός σύμβουλος, στέλεχος διοικήσεως σε ποδοσφαιρική εταιρεία. Το ίδιο και ο Νίκος Βεζυρτζής, μια ζωή ΠΑΟΚ, όμως χωρίς χιλιόμετρα προηγούμενα και προσωπικές επιτυχίες στην εποχή του επαγγελματισμού, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Αυτό πράγματι έλειπε από τον ΠΑΟΚ, έκρινε ο Ιβάν. Τα εικονίσματα παοκτσήδων. Οι μορφές που θα αγιάσουν το παρόν και θα ξορκίσουν το παρελθόν για να εξασφαλιστεί το ποθητό μέλλον. Τότε, ο Ιβάν θα έπρεπε να βρει τον παοκτσή Άρνσεσεν, και τον παοκτσή Τούντωρ, όπως βρήκε τον παοκτσή Μπερμπάτωφ.

Διαβάστε ακόμα:

Τώρα στον ΠΑΟΚ βολεύονται με το κύπελλο