ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ «ΤΑ ΒΡΗΚΕ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

πηγή: Intime
 

Αυτή η ιστορία με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα είναι ακόμα στο συρτάρι. Δεν το αποκλείω να έχει τοποθετηθεί ήδη στο ράφι. Μήπως συμβαίνει το χειρώτερο, όλοι οι φάκελλοι της υπόθεσης να έχουν προωθηθεί στο αρχείο. Σα να έχει παρατραβήξει η δουλειά, τόσο καιρό, τόσοι μήνες όλοι είμαστε στο περίμενε.

Στο λιμάνι, δηλαδή εκεί όπου είναι τα γραφεία του Μαρινάκη, του Μελισσανίδη, του Αλαφούζου, αλλά και άλλων σχετικών και άσχετων, ενδιαφερόμενων κι όχι, όλος ο Πειραιάς των εφοπλιστών και όχι, είναι στο περιμένουμε στο ακουστικό μας. Ποια, επιτέλους, κατάληξη θα έχει αυτή η βρωμοδουλειά, λέω για το συνδικάτο του εγκλήματος στο ποδόσφαιρο.

Να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Δείπνο στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος. Από μέρα σε μέρα είπε ο πρόεδρος στους επαγγελματίες της ΠΑΕ, θα σκάσει η μπόμπα. Οι ποινές που θα φάει ο Ολυμπιακός επειδή ο Μαρινάκης είναι μπλεγμένος. Γι' αυτό να κυττάξετε να επωφεληθείτε, να τα δώσετε όλα να πάρουμε εμείς τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Τι είπε ο Αλαφούζος; Εγώ θα στα πω όλα. Είπε, πρώτον, ότι συμμετέχει η ομάδα και σ' ένα βρώμικο πρωτάθλημα. Δεύτερον, ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, όμως δεν θα χάσει το πρωτάθλημα, άρα εμείς να κυνηγήσουμε τη 2η θέση. Τρίτον, ότι αν τελικά, και σε πείσμα των πληροφοριών μου, δεν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τις βρωμιές του μεγαλομετόχου της, τότε θα είναι βρώμικη η Δικαιοσύνη.

Να συνεχίσω; Γιατί, όχι. Σύμφωνα με τα λόγια του Αλαφούζου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, το τέταρτο είναι: Αν δεν τιμωρηθεί ο βρώμικος Ολυμπιακός από τη βρώμικη Δικαιοσύνη τότε και η κυβέρνηση του Τσίπρα είναι παραμύθι φούρναρης με την εξυγίανση και την κάθαρση. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Μαρινάκης, ο υπόδικος για την εγκληματική οργάνωση να τα έχει κάνει τάτσι μήτσι κώτσι με τον Τσίπρα. Όπως ο Αλέξης με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Αυτά «λέει» ο Αλαφούζος. Αυτά υπονοεί, δηλαδή. Ότι η Δικαιοσύνη θα κοπανήσει τον Ολυμπιακό και να φροντίσουμε εμείς, ο Παναθηναϊκός, να μη μας αρπάξουν τη 2η θέση ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης.

Το 'χει σίγουρο ο Αλαφούζος, όπως και τα μισά εφοπλιστικά γραφεία στο λιμάνι, ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί, ότι θα κριθεί ένοχος ο Μαρινάκης. Κι αν δεν συμβεί το... αναμενόμενο; Είπαμε. Μία είναι η εξήγηση. Ότι Τσίπρας και Μαρινάκης «τα βρήκανε».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τη γράφει την ...Ελλάδα