ΒΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

πηγή: Intime
 

Την επιτυχία την χειροκροτείς. Το 1-0 του ΠΑΟΚ στην Γερμανία επί της ισχυρής Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και το τονίζω αυτό, ότι δίνεις συγχαρητήρια για το θρίαμβο του ΠΑΟΚ, επειδή αναρωτιέσαι, ρε γαμώτο:

Αξίζει πράγματι το μπράβο ο ΠΑΟΚ για τη μεγάλη νίκη, όταν απέτυχε παταγωδώς στο γιουρόπα; Δώσε απάντηση. Συμμετοχή στον όμιλο του γιουρόπα για να κάνει μία, μόνο μία νίκη, κι όχι μια πορεία τέτοια που θα τον οδηγούσε στην πρόκριση.

Τέλος πάντων, μπορεί επί της ουσίας να μην παίρνει κάτι στο χέρι ο ΠΑΟΚ με το απρόσμενο 1-0 στη Γερμανία, όμως θα έχει να... λέει. Ότι κέρδισε τη σπουδαία γερμανική ομάδα εκτός έδρας. Κάτι είναι κι αυτό.

Όχι μόνον «κάτι»! Το 1-0 επί της Ντόρτμουντ βάζει στην πρίζα τον ΠΑΟΚ. Να πιάσει οπωσδήποτε τους δύο στόχους του. Το κύπελλο να πάρει και την πρωτιά στα play-off, για να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Να πάμε λίγο μακρυά τη βαλίτσα. Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σαιζόν, αν πάρει κύπελλο και το δικαίωμα να διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ, θα χρειαστεί μεταγραφές. Παίκτες που να ξεχωρίζουν, που φωτίζουν. Παίκτες που του λείπουν σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Γλύκος, ήρωας του ΠΑΟΚ ο «δανεικός» του