ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ… ΜΠΕΡΠΑΤΩΦ, ΡΕ!

 

Ο Αλγερινός είχε τα ρούχα του και για να λέμε του καραφλού το δίκηο ήταν επόμενο διότι έβλεπε πως το παιχνίδι δεν του έβγαινε. Μπροστινός είναι, καρφωτής και την ομαδούλα του την ΑΕΚ την είχε χτυπήσει προστατίτιδα. Όχι να πηδήξει, ούτε να ουρήσει δεν μπορούσε στη Νέα Σμύρνη

Ο σέντερ φορ είναι ο ταμίας της ομάδας. Ένας νεκρός αν δεν πάρει δουλειά από τους πίσω. Πως, λοιπόν, να εισπράξει φράγκα από τους συμπαίκτες του ο Τσιμπούρης για να αγοράσει γκολ; Να, γιατί ήταν σε υπερένταση όσο «έπαιζε», βάλε στο λογαριασμό και τις τσιγγάνικες καταβολές του, φταίνε και αυτές για την οξυθυμία του.

Και η μαϊμού, η φάτσα μαϊμού, αυτός ο Πόγιετ κάνει αλλαγή τον Τζιμπούρ. Αυτό ήταν. Με περάσατε, ρε, για τον Περπάτωφ και με κάνετε αλλαγή, του την έδωσε του τρομοκράτη.

Ώπα, ρε, μεγάλε. Δεν σου είπανε ότι είσαι Μπερμπάτωφ, ούτε ο άλλος περιπατητής ο Εσιέν. Προπονητής είναι ο άλλος και βλέπει ότι η Πανιωνάρα μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ επιτόπου την κάνει γυριστή. Την έτρεξε την αεκάρα, από δεξιά και από αριστερά. Όχι, δηλαδή, ότι είμαστε ίσα και όμοια Πανιώνιος και ΑΕΚ.

Έτσι είναι, κύριε Τζιμπούρ. Καλώς σε αντικατέστησε και χωρίς να φταις εσύ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι ομάδες έχουν ανάγκη τη διαιτησία