ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει να ξαναδεί την ομάδα πρωταθλήτρια. Να κτυπάει το πρωτάθλημα με αξιώσεις, όχι να πλασάρεται δεύτερος, επειδή απουσιάζει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι μια ζωή προβληματικός. Κυρίως, όμως, το μαράζι των βάζελων είναι η Ευρώπη. Ότι έχασαν τα πρωτεία στην Ευρώπη, από ελληνικής πλευράς. Ότι ουσιαστικά αποκόπηκαν
από τις διακρίσεις εκτός συνόρων.

Να, γιατί θα ήθελαν κάποιον με βαρύ και φορτωμένο πουγγί. Κάποιον που θα ρίξει εκατομμύρια για να ξαναγίνει... Παναθηναϊκός ο Παναθηναϊκός.

Ο Αλαφούζος φταίει, δεν φταίει δεν είναι το ζητούμενο. Με τον Αλαφούζο η ομάδα κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με παικτάκια και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο, ένας είναι ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός.

Ποια, λοιπόν, θα είναι η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού της λαϊκής βάσης. Ήταν Βαρδινογιαννικός ο Παναθηναϊκός, έγινε πολυμετοχικός και κατέληξε λαϊκός και λαϊκίστικος.
Με τις καταγγελίες του Αλαφούζου κατά του Μαρινάκη και τα παράπονά του διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν βοήθησε όσο ανέμενε ο πρόεδρος.

Λαϊκής, προλεταριακής, εργατικής βάσης ο Παναθηναϊκός, κακά τα ψέματα, είναι του Αλαφούζου. Μια ΠΑΕ υπό τον απόλυτο έλεγχο του Αλαφούζου. Και είναι ευτύχημα για τον
Παναθηναϊκό που βρέθηκε ένας άνθρωπος να αναλάβει έτσι ή, αλλοιώς το κουμάντο το 2012, όταν επικρατούσε σύγχυση και αβεβαιότητα.

Ποια η επόμενη ημέρα, το ερώτημα. Με Αλαφούζο, χωρίς Αλαφούζο. Απάντηση δεν υπάρχει. Το χειρώτερο για τους φίλους της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό η παγκόσμια πρωτοτυπία