Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ «ΔΩΣΕΙ» ΜΠΟΥΜΑΛ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

πηγή: Intime
 

Γυάλισε το μάτι του Παναθηναϊκού γι' αυτόν τον αραπάκο του Πανιωνίου, που έβαλε το φοβερό γκολ στην ΑΕΚ. Ολιβιέ Μπουμάλ το όνομα του Καμερουνέζου μέχρι σήμερα στα ρηχά νερά και στο φτηνό μεροκάματο. Σαν την άδικη κατάρα το παλληκάρι από την Αφρική κυνηγάει χρόνια την τύχη του, που ακόμα δεν του χαμογέλασε. Λες να του φέξει αν φορέσει την πράσινη φανέλλα;

Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης κάτι θα έκανα. Έτσι για να δείξω πνεύμα ανωτερότητας απέναντι στον Παναθηναϊκό, όχι τόσο στον Αλαφούζο που με βρίζει. Σα σωστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου κανονικά ο Μαρινάκης όφειλε να ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό να μην είναι ισάξιος έστω αντίπαλος του ο Παναθηναϊκός.

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Μαρινάκης για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον πρώην του Λεβαδειακού και Παναιτωλικού Ολίβιο Μπουμάλ; Με την επιρροπή του, με τις καλές σχέσεις του με τον Πανιώνιο ο Μαρινάκης να πει μια καλή κουβέντα. Να πάει ο παίκτης, που έχει αγωνιστεί και στην Γαλλία, και στh Ισπανία και την Ρουμανία, στον Παναθηναϊκό. Μην τον αρπάξει, κανένας Σαββίδης, Μελισσανίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό