ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

πηγή: Intime
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία, αυτό θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος. Ότι είναι άδικο, ότι είναι παρατραβηγμένο να έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Άποψή τού του υφυπουργού. Σεβαστή άποψη. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, δημοκρατική, για να μη σου πω και... αριστερή πλέον.

Άλλο είναι το πρόβλημα. Γιατί ο ίδιος ο Κοντονής Σταύρος, ο συνομιλητής του Μαρινάκη, δεν βγαίνει στα ίσα να πει όσα ισχυρίζεται και βάζει για πάρτη του τον σύμβουλό του στο υπουργείο.

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν παίζει ο επιλεγμένος από τον Κοντονή Σταύρο σύμβουλός του και διορισμένος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) να ενεργεί δημόσια χωρίς να γνωρίζει, χωρίς να εγκρίνει κάθε πράξη του ο υφυπουργός. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο κύριος Παναγιώτης Περάκης την βγήκε από... αριστερά στον πρόεδρο της ΕΕΑ, στην οποία είναι υπόλογος ο Μαρινάκης. Επειδή δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία στην «υπόθεση Μαρινάκη», συγκεκριμένα στην έκδοση της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Το «αυστηρό» μήνυμα Κόκκαλη στον Μαρινάκη