ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ... ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΚΑΙ Ο...ΦΑΛΚΑΟ

 

«Έχουμε σκέψεις για μεταγραφές» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντωρ. Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μαθητευόμενος προπονητής είπε και το άλλο, όμως χωρίς να το
αναφέρει, βέβαια. Ότι απέτυχε ο σχεδιασμός που κάναμε το καλοκαίρι.

Μια ΠΑΕ ξεκινάει τη σαιζόν το καλοκαίρι, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τότε θα κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται. Και πριν μπει σε δράση η ομάδα θα έχει προετοιμαστεί σχετικώς. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι «διορθωτικές». Συμπληρωματικές. Άντε να είναι ένας ποδοσφαιριστής, το πολύ δύο.

Είπε και το άλλο ο Τούντωρ. «Έχουμε σκέψεις για μεταγραφές, αλλά την τελευταία κουβέντα έχει ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης». Αυτό σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καν σχεδιασμός. Κι αν υπήρχε η ομάδα πορεύεται ήδη... ερήμην του αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου κτισίματος του νέου ΠΑΟΚ, ολέ!

Αν διαθέσει λεφτά το αφεντικό, θα κάνουμε μεταγραφές που έχουμε ανάγκη. Αν δεν ξηλωθεί το αφεντικό, θα συνεχίσουμε μ' αυτούς που έχουμε. Αν δώσει τόσα λεφτά το αφεντικό, με τόσα θα δούμε τι θα πάρουμε. Αν δώσει λιγώτερα το αφεντικό, θα δούμε πως θα τα βολέψουμε.

Αυτό είναι το σκηνικό στον... νέο ΠΑΟΚ που παραμένει παληός, διότι κυκλοφορεί όπως τον γνωρίζουμε μια ζωή. Κι ακριβώς επειδή και με Ιβάν ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με προχειρότητα, γι' αυτό οι πονηροί εντός και εκτός Ελλάδος πάνε να σπρώξουν μετά τον Ροναλντίνιο και τον Φαλκάο. Όπως σέρβιραν στον Ιβάν τον Μπερμπάτωφ.

Διαβάστε ακόμα:

Καραγκούνης - Σάκης Ρουβάς, δίδυμο για Αλαφούζο