ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ

 

Μπράβο του και ξαναμάταμπράβο του. Για τον Ρανιέρι λέω, που κατάφερε με μια ομάδα σαν την Λέστερ να είναι στην κορυφή. Μεγάλη υπόθεση. Βρήκε μαγιά, συμπλήρωσε υλικά και ιδού. Το έργο της ζωής του.

Φυσικά και θα βρεθούν οι χλιμίτζουρες, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, που θα βγουν από πάνω. Λέγατε άμπαλο τον Ρανιέρι και αυτός μεγαλουργεί, λένε. Μιλάμε για μυρωδιάδες. Κι επειδή έχουν μαζευτεί πολύ να το πω απότομα. Ο Ρανιέρι άργησε να φύγει από την εθνική. Εμεινε περισσότερο απ' ότι έπρεπε.

Είναι γελοίο να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα η πορεία του στη Λέστερ για να κριθεί άστοχη η αποπομπή του από την εθνική ομάδα. Είναι σα να συγκρίνεις αυγά με καλάθια. Κιλότες με ζαρτιέρες. Το γεγονός πως κάποιοι των είπαν άχρηστο δεν νομιμοποιεί τους άλλους, τους υποτιθέμενους σοβαρούς, να απαντούν αναλόγως. Ο Ρανιέρι δεν έκανε για την εθνική. Στοπ. Αποδείχθηκε. Οπως, άλλωστε και οι υπόλοιποι που ακολούθησαν.

Ο Ρανιέρι σε κάθε ευκαιρία κι ενώ είναι καβάλα στ' άλογο, δεν ξεχνά να αναφερθεί στην εθνική Ελλάδας. Δείγμα του πόσο κακό έχει κάνει στη φήμη του αυτό το πέρασμα από τα μέρη μας. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Ύστερα από εμένα, ήρθε άλλος προπονητής και τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ήρθε και άλλος και ήταν και αυτός χειρότερος. Για τα στατιστικά, γνωρίζω ότι απολύθηκα και μετά δεν υπήρξε κάποιος καλύτερος από εμένα», δήλωσε πρόσφατα. Δεν λες τέτοια όταν είσαι πρώτος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Για να καταλήξω... Μας τα έχετε πρήξει με τον Ρανιέρι.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ΠΑΟΚ μετά τον Ροναλντίνιο και ο Φαλκάο