ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΕΛΗ ΜΕ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΣΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Γιατί όχι ο διεθνής κυνηγός Νίκος Καρέλης να παραχωρηθεί από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ, αντί σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν είναι ντροπή, ούτε μειώνεται ο Παναθηναϊκός όταν βάζει λεφτά στο ταμείο από τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα δεν παντρεύεται τον ποδοσφαιριστή, και είναι σύνηθες, και επαγγελματικό, αν κρίνεται συμφέρουσα η μετακίνηση, να δίνεται ακόμα και σε ομάδα ανταγωνιστική. Εξαιρέσεις συμβαίνουν αν ο ποδοσφαιριστής θεωρείται η σημαία της ομάδας, έχει ταυτιστεί με νίκες και διακρίσεις με την ομάδα, και το επαγγελματικό «διαζύγιο» ενοχλεί συναισθηματικά την εξέδρα.

Μια εφημερίδα σε πρωτοσέλιδό της έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Καρέλη αν ο Παναθηναϊκός τον πουλάει, αν δεν έχει πρόβλημα να τον πάρει άλλη ελληνική ομάδα. Πιθανόν το ρεπορτάζ να είναι μαϊμού. Μια φαντασία σκέτη. Πιθανόν να έχει βάση, κάποιος Βεζυρτζής να σκέφθηκε τον Καρέλη.

Σημασία έχει τι κάνει ο Αλαφούζος. Μια πλάκα, ίσως. Να βάλει μια φυλλάδα να γράψει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μπερμπάτωφ, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να γλυτώσει από τον Βούλγαρο. Όπως να βγει στον αέρα «αποκλειστικό» θέμα σύμφωνα με το οποίο παίζει ανταλλαγή Καρέλη με Μπερμπάτωφ, με τον όρο, από πλευράς Παναθηναϊκού, ότι στη ζυγαριά βαραίνει περισσότερο ο Έλληνας, που σημαίνει ο Ιβάν να πληρώσει επιπλέον κάτι ψιλά στον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο Βέλλιος είναι ...κρυφοχορευτής