ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ... ΑΔΕΙΟ ΤΑΜΕΙΟ!

πηγή: Intime
 

Προκλητικοί είναι κάποιοι, δημοσιογράφοι κι όχι, αρθρογραφούντες και μη, με σχόλια φιλοπαναθηναϊκά, όταν αγνοούν την πραγματικότητα. Δεν λες στον άλλον που δεν έχει να φάει γιατί δεν συνοδεύει το δείπνο του με χαβιάρι. Ρε! Ο φουκαράς κάθε πρωί ανοίγει το ψυγείο κι αυτό είναι άδειο, πού να τους βρει τους αστακούς;

Έκανε συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός μ' έναν «τελειωμένο» ποδοσφαιστή, στο όνομα Τζιαντομένικο Μέστο. Το παλληκάρι είναι στα 33, ένα χρόνο έψαχνε ομάδα, τελευταία φορά που έπαιξε ήταν πριν οκτώ μήνες. Ποια η έκπληξη;

Τεράστιο θέμα έγινε επειδή η περιφερειάρχισσα Δούρου ενέκρινε ποσό 13.000 ευρώ για φιλικό ματσάκι των Αστέγων. Πολύ σωστά! Σήμερα που πεινάμε, που δεν περισσεύει σάλιο, και τα 13 χιλιάρικα είναι λογαριασμός.

Ο Μαρινάκης, βέβαια, δεν θα τον έπαιρνε ποτέ αυτόν τον Μέστο, σίγουρα όχι και ο Κομπότης. Να τον κάνουν τι; Ο Παναθηναϊκός, όμως, προσπαθεί να βολευθεί στο τζάμπα. Με μεταγραφές που δεν θα κοστίζουν ούτε ένα ευρώ.

Γιατί, λένε, να παραχωρηθεί ο Καρέλλης και στη θέση του να έρθει ένας τίποτας. Κάποιος Λόγκο, επίσης Ιταλός, που έχει βάλει τρία γκολ στην καριέρα του. Που έχει να σκοράρει τρία χρόνια. Τι σόι επιθετικός είναι ο κυνηγός που δεν βλέπει δύκτυα ούτε του αγίου Ποτέ; Αυτό, όμως, λένε αποφασίζει το αφεντικό στα αποδυτήρια, ο προπονητής Στραματσόνι.

Κανένας Στραματσόνι δεν είναι αφεντικό στον Παναθηναϊκό. Κανένας Στραμτσόνι δεν αποφασίζει. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το... ταμείο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Με Παναθηναϊκό κάνει παιχνίδι ο Κοντονής