ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ... ΜΠΑΜΠΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Δεν είναι κάποιο ανήλικο ο γιος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ, ούτε κατέβηκε από τα βουνά των οργανωμένων για να δικαιολογείται για όλα όσα λέει. Ας ελπίσουμε ότι προς το παρόν στον ΠΑΟΚ μόνον λέει, δεν έχει αναλάβει κάτι να κάνει, οπότε μικρό το κακό.

Έτσι που λες. Μεγάλο παιδί είναι ο γιος του αφεντικού, έχει και γένεια, κι αύριο πιθανόν να έχει και τα κτένια στην ομάδα. Να, γιατί οφείλει να είναι προσεκτικός και, τον συμβουλεύω, να μην υποβαθμίζει το κομμάτι της επικοινωνίας. Το τι λέει απευθυνόμενος στον κόσμο. Το τι εντύπωση για την εξοχότητά του φτιάχνει ο κόσμος.

Παίζει(;) μια πρόταση 2,5 ευρώ για τον Σλοβάκο του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ από Γαλατασαράι. Και χωρίς να τον ρωτήσει κανείς ο Ζώρας Σαββίδης στα γεωργιανά σχολίασε Let them dream, που στα ελληνικά σημαίνει «Ας τους να ονειρεύονται».

Δεν κατάλαβα! Τι εννοεί ο μικρός; Πουλάει οπαδιλίκι της συμφοράς. Επειδή ακόμα και ο σοβαρός οπαδός, ο σκεπτόμενος πάνω απ' όλα βάζει το συμφέρον της ομάδας. Το οποίο συμφέρον σήμερα είναι κάνουμε συμβόλαιο με τον κάποιον Μακ, αύριο τον διώχνουμε, τον παραχωρούμε δανεικό, τον πουλάμε.

Δεν κατάλαβα! Γεννήθηκε στην κούνια του ΠΑΟΚ ο Μακ και ο κάθε Μακ, όποια αξία κι αν έχει το παλληκάρι. Μήπως, για να έχουμε καλό ρώτημα, ήρθε ο Σλοβάκος στον ΠΑΟΚ για τα καλά μάτια του Ιβάν και του υιού; Επαγγελματίας είναι χωρίς ποδοσφαιρική πατρίδα.

Τι θα πει. Άσε τους μαλάκες να ονειρεύονται. Ποιος είπε ότι ονειρεύονται. Λεφτά έχουν οι Τούρκοι, μπίζνες είναι το ποδόσφαιρο, μόνον μπίζνες για τον μεγαλομέτοχο, τον κάθε σοβαρό μεγαλομέτοχο, και σκέφθηκαν να κάνουν μια πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή σου. Ποιο όνειρο και ποιο όραμα. Σε συμφέρει, τον δίνεις τον Μακ. Δεν σε συμφέρει, απορρίπτεις την πρόταση. Ποιο όνειρο;

Διαβάστε ακόμα:

Αβάντα Βαρδινογιάννηδων στον Μαρινάκη