ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΚΡΑΝ ΣΟΥΞΕ... ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ

πηγή: Intime
 

Στη ζωή δεν υπάρχουν μόνον επιτυχίες. Είναι αδύνατον να μη σημειώνει... αποτυχίες, όχι μονάχα μια και δυο, και ο επιτυχημένος. Ο σούπερ επιτυχημένος. Και η μαγκιά του αληθινά successful είναι να παραδέχεται μια αποτυχία του. Μια άστοχη κίνησή του. Μια απόφασή του χωρίς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Η μεταγραφή του Μεξικανού Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό χωρά σ' ένα φάκελλο! Έτσι λένε για τις ιστορίες με περιπέτεια και επεισοδιακές φάσεις. Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηρίσεις την περίπτωση σα «Φάκελλος Πουλίδο». Σπάνιο ένας τόσο πολυπόθητος και πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής να μη «πιάσει».

Τι έγινε με τον Πουλίδο; Μετά από μηνών... πρωτοσέλιδα ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα και τον... Λεβαδειακό. Κι όταν, επιτέλους, φόρεσε τη φανέλλα του
Ολυμπιακού, το παλληκάρι ήταν στην απ' έξω. Μεγάλη η αποτυχία. Είπαμε, όμως. Συμβαίνουν. Κανείς δεν φέρνει εξάρες σ' όλες τις μεταγραφές.

Στον Ολυμπιακό, όμως, την γκραν σουξέ αποτυχία με τον Πουλίδο την είδαν σαν… επιτυχία! Επειδή στο 6-0 με τα Χανιά... ανακάλυψαν την αξία του Μεξικανού. Και από κοντά οι έγκυρες εφημερίδες... πανηγυρίζουν, «Κέρδισε Πουλίδο!, «Να, ο Πουλίδο!», «Εδώ είναι ο Πουλίδο!».

Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός στο κύπελλο έπαιξε με την ομάδα του κυρίου Νυχτάρη, αυτουνού που δεν θέλει να δείρει τον Κούγια και χαλάσει τη φάτσα του δικηγόρου από τις
πλαστικές που κάνει. Κάτι έγινε με τον Πουλίδο, χρειάστηκε να κάνει πλαστική για να τον προσέξει τόσο καθυστερημένα ο Ολυμπιακός και να αποδειχθεί μια ακόμα… πετυχημένη μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμα:

Υποφέρει η ζυγαριά από τα κιλά του Μαρινάκη