ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ!

πηγή: Intime
 

Για «σήψη και διαφθορά» μίλησε στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ο Κοντονής Σταύρος, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού. Έχει δίκαιο. Και οι πέτρες, και τα μπετά των άδειων γηπέδων το ξέρουν ότι η ιστορία έχει παραγίνει. Στα ίσα στήνονται παιχνίδια σ' αυτή την κατηγορία. Και ό,τι κονομήσουνε οι πρόεδροι των ομάδων.

Ο Κοντονής Σταύρος τι ρόλο παίζει; Μας λέει τι συμβαίνει. Αυτή είναι η δουλειά του; Αν ναι, τότε τζάμπα πληρώνεται. Τότε εγώ πρέπει να παίρνω περισσότερα διότι λέω κάτι περισσότερο. Όχι αέρα πατέρα περί σήψεως και διαφθοράς. Τι άλλο περισσότερο να γράψει κανείς, ότι στην πιάτσα έχει βρωμίσει ποιοι συγκεκριμένοι στήνουν τις ομάδες τους. Κατά σύστημα!

Η πλάκα με τον Κοντονή Σταύρο είναι ότι... «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» στις ομάδες της Football leaque που είναι ύποπτες διότι, λέει, «νοθεύουν τον αθλητισμό». Όχι, σύντροφε. Δεν υπάρχει κανένας αθλητισμός. Είσαι εκτός. Ποδόσφαιρο εμπορικό είναι το πρωτάθλημα, που δεν παράγει χρήμα, που λειτουργεί η παραοικονομία, γι' αυτό μπήκε στο παιχνίδι το στημένο κουμάρι.

Ένα τελευταίο, προς το παρόν. Με... δηλώσεις δεν κτυπιέται η σήψη και η διαφθορά. Τέτοιες καταγγελτικές δηλώσεις άνετα μπορούν να κάνουν και οι πρόεδροι των ομάδων που στήνουν αγώνες.

Διαβάστε ακόμα:

Επιτυχία του Ολυμπιακού η γκραν σουξέ αποτυχία με Πουλίδο