ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΣΙΕΝ

πηγή: Intime
 

Ο Μάικλ Εσιέν είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Πιο σωστά ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής. Σήμερα δεν είναι αυτός που ήταν, διότι είναι 34 χρονών, διότι προέρχεται από τραυματισμό και εγχείρηση. Από τις κινήσεις του, όμως, καταλαβαίνεις πόσο υπερέχει σε ποδοσφαιρική σκέψη από τους συμπαίκτες του.

Κόντρα στον Πανιώνιο για πρώτη φορά ο Γκανέζος πρώην παικταράς έπαιξε πίσω από τον σέντερ-φορ. Και άφησε το ρόλο του αμυντικού χαφ στους Ζέκα, Αμπέιντ.

Και επειδή το ποδόσφαιρο ο Εσιέν δεν το έχει μόνον στα πόδια, αλλά και στο κεφάλι, γνωρίζει ποιες είναι οι δυνάμεις του. Οι αντοχές του. Και πως θα τις ξοδέψει έως το τέλος του αγώνα. Για να μην εκτεθεί.

Αυτή τη φορά δεν τον είδαμε να... περπατάει τον Εσιέν. Και επειδή δεν μπορεί να τρέχει ο ίδιος, έδινε... εντολές να τρέχει η μπάλλα. Μόνο που οι συμπαίκτες του δεν τον... «έπιαναν». Δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις μακρινές μεταβιβάσεις του Εσιέν στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου.

Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο επειδή έτσι όπως έπαιξε συνέχισε το... ζέσταμα του Διούδη. Έκανε προθέρμανση πριν το ματς ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και τη συνέχισε στον αγώνα με την προχειρότητα της επιθετικής δραστηριότητας του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Στήνονται παιχνίδια Β' Εθνικής, γεγονός!