ΜΑΣΗΣΑΝ ΓΙΑ «ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ» ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Η κυβέρνηση κυνηγάει τον Παναθηναϊκό. Πλασάρεται κι αυτή η χοντρομαλακία. Το αποκαλυπτικό είναι άλλο. Ότι υπάρχουν κάποιοι μαλάκες που τσιμπάνε. Έτσι είναι για να το λένε οι δικοί μας, σου λένε. Τσίπρας και Κοντονής είναι τσιράκια του Μαρινάκη.

Ποιος να τους πει την αλήθεια. Ότι το τελευταίο, το τελευταίο των τελευταίων που απασχολεί τον πρωθυπουργό είναι να... διαλύσει τον Παναθηναϊκό. Ότι το τελευταίο, το τελευταίο των τελευταίων που θα έβαζε στόχο ο Κοντονής Σταύρος είναι να ξεσηκώσει τους πορωμένους βάζελους.

Τότε τι συμβαίνει; Γιατί ο Κοντονής Σταύρος έκλεισε τις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου. Για να πουλήσει το παραμύθι της κάθαρσης. Ότι κάτι κάνω κι εγώ. Ότι δεν είμαι ανύπαρκτος. Ότι παρεμβαίνω πολιτικά, νόμιμα και επιβαλλόμενα.

Αυτή είναι η δουλειά. Σότο στα δύο. Μπαλαμούτι ο Κοντονής Σταύρος, μπαλαμούτι και οι θεματοφύλακες της παναθηναϊκής ιδέας. Ο μεν υφυπουργός ότι «Δεν μπορώ να το παίζω παρατηρητής στα αίσχη των γηπέδων, για να μην πουν ότι τζάμπα έφτιαξα νόμο, αφού δεν τον εφαρμόζω». Οι δε παραμύθηδες του Παναθηναϊκού, το πιο φτηνό, το πιο λαϊκίστικο και πεζοδρομιακό παραμύθι ότι το κράτος μας κυνηγάει, ότι και ο Σύριζα μας έχει στο σημάδι, ότι η Δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια στις παράγκες και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Οι γάβροι, δηλαδή, όταν γίνουν εκλογές να ψηφίσουν Σύριζα, αφού είναι το κόμμα που βοηθάει τον Ολυμπιακό, που κυνηγάει τον Παναθηναϊκό. Και γαμώ την «πρώτη φορά αριστερά» στο μπουρδέλο.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλεισε τη θύρα 13 ο Κοντονής κι άνοιξε τις πόρτες...