Ο ΝΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ

πηγή: Intime
 

Γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό το κάποτε «ταλέντο» Σωτήρης Νίνης; Το πράγμα μιλάει μόνο του. Ο παίκτης δεν έπρεπε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση Νίνη δεν είναι μοναδική στο ποδόσφαιρο. Κι άλλοι ποδοσφαιριστές ξεγελούν, ότι είναι ταλεντάρες, ότι αξίζουν για το ρετιρέ, ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους. Επειδή κάποια στιγμή εντυπωσίασαν. Στη συνέχεια, όμως, δεν είχαν... συνέχεια. Δεν είχαν διάρκεια. Και ήταν για τον πρώτο όροφο, μερικοί για το υπόγειο.

Το αληθινό ταλέντο, η πραγματική αξία ενός ποδοσφαιριστή ορίζεται στην εξέλιξη της καριέρας του. Το παιχνίδι του, η απόδοσή του στηρίζεται σε δεδομένα προσόντα, όχι αναλαμπές.

Ο Νίνης στην πορεία αποδείχθηκε η εξαίρεση του κανόνα. Όχι ο κανόνας. Έδωσε μια υπόσχεση. Λειτουργούσε σα μια ανάμνηση. Ήταν με μια άλλη κουβέντα μια ποδοσφαιρική απάτη επιπέδου. Θέλω να πω έδειχνε στο γήπεδο, στην πράξη πως είναι αυτός που... θεωρήθηκε ότι είναι.

Οι αράδες αυτές έχουν το νόημα να επισημάνουν την «περίπτωση Νίνη», όχι να στραφούν προσωπικά, και για ποιο λόγο, σε βάρος ενός βιοπαλαιστή ποδοσφαιριστή, ενός επαγγελματία που βγάζει μεροκάματο στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο το πρόβλημα του Μπεργκ; Γιατί εξαφανίστηκε