ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό που έκανε ο Κοντονής Σταύρος δεν το είχε τολμήσει άλλος υφυπουργός αθλητισμού. Φοβερά πράγματα. Πρωτοφανή. «Αθλητική ηγεσία» αυτοαποκαλεί την εξοχότητά του ο σιόρ Κοντονής Σταύρος.

Αυτός ο γελοίος χαρακτηρισμός «αθλητική ηγεσία» είναι επινόηση... δημοσιογραφική. Και «παραγοντική». Οι γραφιάδες στις φυλλάδες, αλλά και οι «παράγοντες» σωματείων και ομοσπονδιών όταν αναφερόντουσαν στον ΓΓΑ και στον υπουργό, τους αποκαλούσαν «αθλητική ηγεσία».Οπως με την άλλη μαλακία, τον προπονητή τον γράφουν «τεχνική ηγεσία».

Επί του θέματος. Όπως όλοι, έτσι και ο Κοντονής Σταύρος κάνει μια δουλειά. Σύστημα Παπαδημούλη. Ο πιο πονηρός συριζαίος. Για κάθε τι θα πεταχτεί σα ζιζί, σα πορδή, όπως θες πάρτο, αυτός ο Παπαδημούλης και θα ρίξει μια ατακαδόρικη πρόταση, να την πάρουν τα site να τον κάνουν μόστρα.

Έτσι και ο Κοντονής Σταύρος, η «αθλητική ηγεσία» έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ. Κατά του προέδρου της Γκιρτζίκη. Ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Αλήθεια, με ποιο δικαίωμα κρίνει την ΕΠΟ ο Κοντονής Σταύρος. Ως αντιπολίτευση;

Λησμονεί ο υφυπουργός ότι η ΕΠΟ εξελέγη δημοκρατικά. Με εκλογές. Ο Κοντονής Σταύρος δεν είναι υφυπουργός μετά από δημοκρατικές διαδικασίες, για να μη ξεχνιόμαστε. Εκλεγμένος βουλευτής είναι, όχι εκλεγμένος υφυπουργός.

Βεβαίως η διοίκηση της ΕΠΟ είναι για κλάματα. Για κλωτσές. Εκφράζει, όμως, το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Ελλάδος. Και είναι προϊόν δημοκρατικών εκλογών. Εάν ο Κοντονής Σταύρος, που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ, θα εκλεγεί;

Εγώ σου λέω ότι ο Κοντονής που κάνει κριτική στον Γκιρτζίκη, θα τον κερδίσει αυτόν και τις άλλες νεκροκεφαλές, που λέει ο Μελισσανίδης. Έστω ότι τις παίρνει τις εκλογές στην ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο θα το φτιάξει; Εδώ χασκογελάμε.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλεισε τη θύρα 13 ο Κοντονής κι άνοιξε τις πόρτες...