ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

πηγή: Intime
 

Δεν πάει έτσι. Δεν βγαίνει πουθενά το έργο κτίζω ομάδα στον ΠΑΟΚ με τέτοιες εμφανίσεις, όπως κόντρα στην Ξάνθη. Μιλάμε ποδοσφαιρικά, όχι επικοινωνιακά και γι' αυτό στην κουβέντα δεν έχει θέση ότι ο ΠΑΟΚ έκανε γκέλα.

Η γκέλα δεν είναι στο 1-1, στην απώλεια της νίκης. Η γκέλα είναι στην απογοητευτική απόδοση του ΠΑΟΚ. Και στο ότι δεν είχε ισορροπία στο παιχνίδι του. Όταν, μάλιστα, με το 1-0 υπέρ του ο ΠΑΟΚ δεν είχε κλειδώσει το τρίποντο.

Δεν υπάρει γκέλα στο αποτέλεσμα. Αυτό το... συμπέρασμα είναι αντιποδοσφαιρική προσέγγιση. Δεν κρίνεται η δουλειά που έχει γίνει σε μια ομάδα από το αποτέλεσμα, το τι θα γράψει τελικά ο φωτεινός πίνακας. Θα μπορούσε άνετα, ανετότατα ο ΠΑΟΚ να χάσει πανηγυρικά από την ισάξιά του και για διαστήματα καλύτερή του Ξάνθη. Όπως να είχε πετύχει το 2-0 ο ΠΑΟΚ, και να μη δεχθεί την ισοφάριση στο 90.

Άλλο λέμε. Όταν κάνει τέτοια παιχνίδια, όπως με Καλλονή στο κύπελλο, όπως χθες με Ξάνθη στα Πηγάδια, ο ΠΑΟΚ κατουράει στο πηγάδι του πρωταθλητισμού για τα play-off. Αυτό θα διαπιστωθεί αν γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις στα ούρα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση στην Equipe για τη λάσπη στον Ολυμπιακό