ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ GAY Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ;

 

Η παραμικρή... υποψία να παίξει, επιτόπου ο κόσμος ψοφάει να μάθει αν πράγματι είναι «αδελφή» κάποιος επώνυμος. Πολύ περισσότερο αν αυτός είναι ποδοσφαιριστής, προπονητής κι όχι ηθοποιός, χορευτής, κομμωτής, σχεδιαστής μόδας.

Πριν από χρόνια, χρόνια κι όχι αιώνες, ήταν απίθανο και να σκεφθεί κανείς ότι είναι ομοφυλόφιλος ένας ποδοσφαιριστής. Επειδή ο «πούστης» ήταν στη σκέψη του κόσμου θηλυπρεπής, κουνιστός, τέλος πάντων έκανε μπαμ από μακρυά.

Σήμερα, που κυκλοφορούν απροκάλυπτα gay με εμφάνιση... κανονικού άνδρα, φιγούρες ολότελα αρρενωπές, οι πάντες(!) είναι ύποπτοι με το παραμικρό. Κάπως έτσι βρώμισε η πιάτσα στην Ιταλία ότι ο 52χρονος προπονητής της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι «κρυφή». Επειδή στο παρελθόν έχει κάνει δηλώσεις στήριξης, συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους και τον ξεφώνησε «αδελφή» ο προπονητής της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι.

Τσακώθηκαν οι δύο κύριοι του πάγκου και ο της Νάπολι στα ίσα αποκάλεσε «πούστη» τον συνάδελφό του. Αυτό ήταν! Για να το λέει ο Σάρι, κάτι θα ξέρει για τον Μαντσίνι, που μετά από 25 χρόνια γάμου με την γυναίκα του, με την οποία έκαναν τρία παιδιά, πήρε διαζύγιο μόλις πριν λίγους μήνες.

Γιατί ο Μαντσίνι πήρε διαζύγιο; Υπάρχει, λένε, τρίτο πρόσωπο, κι αυτό είναι... άνδρας, όχι γυναίκα. Καλά να πάθει ο Μαντσίνι! Να μάθει να μην υπερασπίζεται τους gay. Και μετά τον καυγά με τον Σάρι, ο Μαντσίνι είπε γι' αυτόν: «Είναι χυδαίος. Δεν έχει θέση στην κοινωνία του ποδοσφαίρου. Αν ένας άνδρας βρίζει έτσι όπως αυτός, τότε εγώ αν ήμουν gay θα ήμουν περήφανος».

Διαβάστε ακόμα:

Προκαλεί πάντα ο Κοντονής