Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, πιθανότατα να μην κέρδιζε το ματσάκι κυπέλλου στα Χανιά, με αντίπαλο ομάδα Β' εθνικής. Γιατί να μην το πουν κι αυτό κάποιοι πονηροί όταν ο πρωταθλητής δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση από τη μία και από την άλλη όταν τα Χανιά ήθελαν να... χάσουν! Τι λέμε;

Ύποπτο στην Ελλάδα ένα ακόμα ματς, αυτό στα Περιβόλια ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό. Εκεί που ο πρωταθλητής με το 1-1 κόντρα στον Πλατανιά έσπασε το σερί των συνεχών νικών. Όπως δεν κέρδισε τον Πλατανιά, έτσι δεν θα κέρδιζε και τα Χανιά αν οι γηπεδούχοι δεν έστηναν το παιχνιδάκι, σύμφωνα με την UEFA.

Είναι ξεκάθαρο. Έχει τόσους εχθρούς στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, έχει και την ΟΥΕΦΑ. Δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος που οι αντίπαλοι του Μαρινάκη να μη ρίχνουν λάσπη. Τώρα έφθασαν να λερώσουν και το ματς στα Χανιά, έστω κι αν δεν ρίχνουν άμεσα ευθύνη στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Ο καθένας, όμως, βάζει ό,τι γουστάρει στο μυαλό του.

Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Μαρινάκης. Αυτό λένε Αλαφούζοι, Σαββίδηδες και Μελισσανίδηδες που ελέγχουν το παρασκήνιο. Άρα; Άνετα ο Μαρινάκης «έφτιαξε» το ματς στα Χανιά, χωρίς την «ευθύνη» του Ολυμπιακού, αλλά μόνον με τη «συμμετοχή» της τοπικής ομάδας.

Τι αναφέρει η έκθεση της ΟΥΕΦΑ; Ότι αυτοί που στοιχημάτισαν στο Χανιά-Ολυμπιακός 1-4 γνώριζαν ότι θα έρθει «2» με τρία τουλάχιστον γκολ διαφορά, ότι θα μπουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, ότι παίχτηκαν ποσά στη διάρκεια του αγώνα, ότι τα τελευταία λεπτά έπεσαν κι άλλα πακέτα, τότε που μπήκαν άλλα δύο γκολ.

Ολοφάνερο. Η συκοφαντία σε βάρος του φουκαρά του Μαρινάκη καλά και γερά κρατεί.

Διαβάστε ακόμα:

Προκαλεί πάλι, ο Κοντονής Σταύρος