ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι υπερβολή να πεις ότι το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ είναι και για τις δύο ομάδες «ματς της χρονιάς». Ο γηπεδούχος σήμερα είναι πολύ πιο υψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος απ' όσο θα περίμενε κανείς, και ο ΠΑΟΚ πολύ πιο χαμηλά σε σύγκριση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Που σημαίνει ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν κάθε λόγο να ποντάρουν πολλά στο κύπελλο. Στη διάκριση του κυπέλλου.

Κι αν η φιλοδοξία του Πανιωνίου του 2016 φθάνει μέχρι τον τελικό, στον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο απόλυτος στόχος. Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι ρεφάρουν , ότι ξεχνούν όλες τις γκέλες. Κάθε προηγούμενη αγωνιστική απογοήτευση.

Ο ερασιτεχνισμός και η ανωριμότητα του ΠΑΟΚ απογειώθηκε παραμονές του, πιθανότατα πλέον αποφασιστικού για όλη τη σαιζόν στον ΠΑΟΚ, αγώνα με τον Πανιώνιο. Έπαιξε η φιλολογία για τη μεταγραφή δύο ποδοσφαιριστών του... Πανιωνίου! Αλήθεια, γιατί «ξυπνάει», γιατί «τσιτώνει» τον αντίπαλό του ο ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου παιχνιδιού κυπέλλου;

Βεβαίως ο Πανιώνιος που έχει οικονομικό πρόβλημα παραχωρεί παίκτες, όποιον του ζητήσουν. Και παίκτη πουλάει ο Πανιώνιος, και προπονητή, και πρόεδρο, τους πάντες. Κι αν αντιληφθεί ότι ο άλλος είναι στην ανάγκη θα ξηγηθεί αναλόγως.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Δημήτρη Χατζηισαϊα, τον στόπερ του Πανιωνίου. Και θέλει, λέει, να πάρει και τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου Τάσο Μπακασέτα, πρώην του Αστέρα που έχει κάνει και στον Άρη. Τους άλλους δέκα που πήρε το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ τι θα τους κάνει; Έτσι δεν γίνεται... κτίσιμο ομάδας.

Εκτός κι αν οι μεταγραφές που περισσεύουν στον ΠΑΟΚ τις κάνει ο Ιβάν αλά... Μαρινάκη, όπως σχολιάζουν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Ότι παίρνει παίκτες για «δημόσιες σχέσεις» μ' άλλες ΠΑΕ. Παίκτες που παίρνει ο Ολυμπιακός και δεν... έρχονται στον Ολυμπιακό αλλά καταλήγουν σ' άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Το παιχνίδι Μαρινάκη - Κοντονή - Σαββίδη στην ΕΠΟ