«ΑΝΟΙΞΕ» Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Το 'χουμε πάρει απόφαση. Ακόμα και από τις ομάδες «κορυφής» του πρωταθλήματος μπάλλα δεν θα βλέπουμε. Έκατσε έτσι η δουλειά στο κύπελλο και τα 4 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης έδιναν... κάποιες ελπίδες ότι θα... υποψιαστούμε ποδόσφαιρο ανταγωνιστικό και κάποιας ποιότητας. Πολύ περισσότερο όταν με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, που έτσι ή, αλλοιώς είναι κερδισμένος κάθε χρόνο, θα τα δώσουν όλα για μια διάκριση στο κύπελλο.

Πραγματικά, τι να μένει για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο με τον Αστέρα, που πλασάρονται απλά στα play-off κάθε χρόνο, εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου; Η μεγάλη ευκαιρία και για τον Πανιώνιο, που αυτή τη σαιζόν κυκλοφορεί με απαιτήσεις.

Κι όμως! Ούτε το κύπελλο στη φάση των «8» δεν μας αιφνιδίασε. Να ληφθεί υπ' όψιν ότι ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα έκανε και διορθωτικές, συμπληρωματικές μεταγραφές, χωρίς πάλι να πατάει με σιγουριά στο γήπεδο, χωρίς τη βεβαιότητα ότι θα πάρει αποτέλεσμα και μέσα στη Λεωφόρο.

Δεν είναι το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στην ανοικτή πάλι στον κόσμο Λεωφόρο. Ένα ματς βλέπεται, χορταίνεται και χωρίς γκολ αρκεί να σε κερδίζει με το ρυθμό του και το καλό ποδόσφαιρο. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος... ψαχνόντουσαν και τελείωσαν το παιχνίδι στο... ψάξιμο.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος και Πατέρας μαζύ μόνο σε φωτογραφία