ΑΝ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ...

πηγή: Intime
 

Ήταν αναμενόμενο, και πολύ καθυστέρησε να παραιτηθεί ο Σπύρος Καλογιάννης, μια ζωή «παράγοντας του ποδοσφαίρου». Σαράντα χρόνια τούρκικα κάνει τη δουλειά ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Αθηναϊκού και της Κέρκυρας. Ε, ήρθε κάποτε το πλήρωμα του χρόνου να φύγει από εκεί που ήταν οκτώ χρόνια, πρόεδρος της Β' εθνικής, να πάει κάπου αλλού, κάπου πιο χαλαρά... Να εγκαταλείψει το χώρο οριστικά, δεν γίνεται.

Γερόλυκος ο 68χρονος Κερκυραίος στο παραγοντιλίκι, έχει δει, πιο σωστά έχει βιώσει πολλά και ανομολόγητα στη μπάλλα. Για σκέψου να στράβωνε κάτι μέσα του και να αποφάσιζε να «μιλήσει». Να πει τα μισά μόνον από τα μισά των μισών που ξέρει από πρώτο χέρι... Κόσμος και κοσμάκης θα τρέξει να κρυφθεί.

Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Να ανοίξει το στόμα του ο Σπύρος Καλογιάννης. Είναι ο σεβαστός τουμπεκής. Στο φινάλε δεν είναι μαγκιά να είσαι στο βαγώνι του τραίνου και κάποια στιγμή για τον όποιο λόγο, να ανοίγεις την πόρτα και να πηδάς έξω, δεν σας ξέρω, δεν έχω σχέση μαζύ σας.

Από την άλλη, λόγω χαρακτήρα ο Καλογιάννης πράγματι δεν άντεξε την πίεση από τον υπόκοσμο που κυκλοφορεί στην Β' εθνική. Γι' αυτό έφυγε πριν της ώρας του από την φούτμπωλ ληγκ. Αρκετά. Κάποιες ομάδες δεν τον ήθελαν πρόεδρο της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, αλλά σάκο του μποξ. Να τους κάνει τα χατήρια...

Διαβάστε ακόμα:

Υπάλληλοι της ΕΠΟ στον ...προεκλογικό αγώνα