ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο με 10 παίκτες, ο 11ος, ο πολλά βαρύς Μπερμπάτωφ είναι σα να μη παίζει. Ασφαλώς είναι επιτυχία για τον ΠΑΟΚ αφού πέρασε έναν ισάξιό του και σκληροτράχηλο Πανιώνιο που στη ρεβάνς ήταν περισσότερο επικίνδυνος.

Έλειπε από τον Πανιώνιο ο εκτελεστής. Ο σκόρερ. Αν τον είχε, τότε ο ΠΑΟΚ θα πενθούσε όπως ο Παναθηναϊκός. Θα έμενε έξω από τους «4» του κυπέλλου.

Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου συμφώνησαν όλοι ότι σημασία έχει η πρόκριση, για τον ΠΑΟΚ. Φοβερό! Κανένα πρόβλημα, δηλαδή, ότι η παοκάρα δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού, μάλιστα όταν δεν αντιμετώπιζε ανώτερή του ομάδα. Ούτε έχει σημασία ότι απειλήθηκε μέσα στην Τούμπα να του φάει το ψωμί της χρονιάς ο Πανιώνιος. Όχι! Μετράει, σου λένε, ότι ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε. Λογική καφενείου.

Με τον Μπερμπάτωφ, τι χαμπάρια; Ο Βούλγαρος για μια ακόμα φορά, με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, επιβεβαίωσε ότι το ποδόσφαιρο το έχει εγκαταλείψει. Είναι ολοφάνερο. Το παλληκάρι στο γήπεδο δεν έχει συμπεριφορά αθλητή. Ποδοσφαιριστή. Ποιος ο λόγος της συμμετοχής του; Γιατί η ομάδα να παίζει μ' έναν παίκτη λιγώτερο.

Δεν στέκει να πεις ότι είναι, δηλαδή ήταν ο Μπερμπάτωφ. Επειδή όλοι οι αντίπαλοι δεν είναι από χωριό. Έχουν πάρει πρέφα ότι στην πραγματικότητα ο παίκτης δεν είναι αυτός που ήταν, δεν αποτελεί φόβητρο. Και επειδή ανήκει στη σφαίρα του απίθανου, του βιβλικού θαύματος, δηλαδή είναι σκέτο παραμύθι, η πιθανότητα να επανέλθει.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσους προδότες έχει ο ΠΑΟΚ;