ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΣΙΕΝ

πηγή: Intime
 

Ποιος Εσιέν; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα στον Παναθηναϊκό. Ο παικταράς, δίχως την παραμικρή υπερβολή, είτε βρίσκεται, είτε όχι στην ομάδα είναι ένα και το αυτό.

Γαμώ το στανιό μου! Κάποιες φορές θαρρώ ότι μια αόρατη γαμημένη δύναμη, κάποιο βρωμόστομα είναι έτοιμο να μου ρίξει μπινελίκια γι' αυτά που γράφω. Επειδή ο άλλος νομίζει ότι βγάζω κακίες.Εμπάθειες. Σκοπιμότητες.

Λέω τι συμβαίνει με την παρουσία του Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Όχι για να κατηγορήσω το παλληκάρι. Ούτε να ζητήσω το λογαριασμό από την ΠΑΕ που έφερε ένα πανάκριβο σαπάκι.

Φοβερό, ε; Να αισθάνεσαι λογοκριτής στον ίδιο σου τον εαυτό, στα δικά σου γραπτά, επειδή είναι αμολυμένα τα τάγματα των πρασινοφρουρών, ερυθροφρουρών, κάθε χρώματος βαρεμένων φρουρών της ποδοσφαιρικής τους ιδεολογίας.

Στο θέμα. Ψάχνονται στον Παναθηναϊκό, τι να κάνουν με τον Εσιέν. Μήπως τα σχετικά «ρεπορτάζ» για τον προβληματισμό της ΠΑΕ να είναι στημένα. «Διαρροές» της διοίκησης. Να εκθέσουν τον 33χρονο Γκανέζο, ότι είσαι άχρηστος, βάρος περιττό, γιατί να συνεχίσεις μέχρι το 2017 όπως ορίζει το συμβόλαιό σου, αν είσαι αξιοπρεπής ζήτησε να φύγεις, σαν κύριος που ήρθες.

Πάντα το μυαλό πάει στο πονηρό. Μέχρι που σκέφθηκα μήπως είναι βάζελοι αυτοί που μπήκαν στο σπίτι του Εσιέν και τον έκλεψαν. Πήραν χρυσαφικά, ρολόγια, ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Με το... δίκαιο τους τα παιδιά έγιναν κλέφτες, όχι ληστές, όπως τους έγραψαν.

Ληστής είναι ο κλέφτης που κρατάει όπλο, που χρησιμοποιεί βία. Η δουλειά στο σπίτι του Εσιέν έγινε όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν στην προπόνηση. Ποια ληστεία, λοιπόν;

Και λες. Μήπως κάποια παληόπαιδα βάζελοι το είδαν αλλοιώς. Έχεις πάρει πολλά λεφτά, κύριε Εσιέν, και μπάλλα δεν έπαιξες. Ε, για να.. ισοφαρίσουμε τη ζημιά, θα μπουκάρουμε στο τσαρδί του και ό,τι αρπάξουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα κάρο μαλακίες λένε οι Παναθηναϊκάρες