ΟΥΔΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ!

πηγή: Intime
 

Ασφαλώς και ο Ιταλός προπονητής δεν έχει ευθύνη για το στραπάτσο του Παναθηναϊκού. Σε τι μπορεί να φταίει ο επαγγελματίας; Θα μου πεις για τους ποδοσφαιριστές που πρότεινε. Κι εγώ θα σου πω ότι με το φτωχό, το φτωχότατο μπάτζετ της ΠΑΕ δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο.

Αυτούς τους παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός, μ' αυτούς παίζει. Με ποια λολική θα ισχυριστεί κάποιος ότι μ' άλλον προπονητή ο Παναθηναϊκός θα ήταν... άλλος με το υπάρχον ρόστερ. Δεν έχουν καμμία λογική οι φανφαρονισμοί «Είμαστε Παναθηναϊκός και άρα η ομάδα οφείλει να στέκεται στο ύψος της Ιστορίας της...». Σύμφωνοι, όμως με ποιον προπονητή και με ποιους παίκτες ο Παναθηναϊκός θα είναι... διαφορετικός.Με ποιο ταμείο.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζύ σου...» φέρεται να είπε ο Αλαφούζος στον Στραματσόνι. Η ομάδα φουντάρησε, βρέθηκε εκτός κυπέλλου από Ιανουάριο κιόλας, αλλά ο πρόεδρος... στηρίζει τον προπονητή. Τι είναι αυτά που λέτε, ρε!

Θα μπορούσε ο Αλαφούζος να σουτάρει τον προπονητή; Ούτε για αστείο. Να πληρώνει άλλα κερατιάτικα, δηλαδή. Την ίδια σαιζόν τρεις προπονητές, Αναστασίου, Στραματσόνι και τον καινούργιο.

Τι θα πει ο πρόεδρος «στηρίζει» τον Ιταλό. Και τον Αναστασίου τον στήριζε. Κι άντε και τον έδιωξε ο πρόεδρος τον δεύτερο προπονητή την ίδια σαιζόν. Για ποιο λόγο; Για να τρέξει η ομάδα να πάρει... πρωτάθλημα. Να μπει πάλι στο κύπελλο από το παράθυρο. Ότι θέλουν λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Ενα κάρο μαλακίες λένε οι Παναθηναϊκάρες