Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ!

 

Το μάθατε. Χοντροτσαμπουκάς το περασμένο Σάββατο από 40 κουκουλοφόρους και κρανοφόρους σε αγώνα χάντ-μπώλ γυναικών. Όπου φύγει-φύγει ο Ιβάν Σαββίδης, ο παοκτσής που είναι μεγαλομέτοχος στο ποδόσφαιρο αλλά αγαπάει και ενδιαφέρεται για όλα τα αθλήματα με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ.

Παραμονή του ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ηρακλής στο ποδόσφαιρο «μαχητές» του ιστορικού ροπαλοφόρου την έπεσαν στο γήπεδο της Μίκρας και πέρασαν κι αυτοί το «μήνυμά» τους. Το παιχνίδι διακόπηκε, ο Ιβάν για να προστατευθεί κλείστηκε στα αποδυτήρια.

Καμμία έκπληξη από το εν λόγω γεγονός. Δεν είναι ασυνήθιστο. Συμβαίνει. Μέχρι πότε; Μέχρι να καθαρίσει τη μπουγάδα ο Ιβάν. Ο άνθρωπος το είπε «Αυτά τελειώνουν. Έχω ήδη πάρει μέτρα για να μην επαναληφθούν χουλιγκανισμοί».

Γιατί να μη μιλάει σοβαρά ο άνθρωπος. Αφού έβαλε μια τάξη στον ΠΑΟΚ, αφού έφτιαξε ομάδα στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα η παρέμβασή του να γίνει αποτελεσματική και στις εξωαγωνιστικές αθλιότητες, τόσο των αντιπαοκτσήδων, όσο και των παοκτσήδων. Κανονική κατάργηση του Κοντονή Σταύρου. Αφού ο υφυπουργός δεν είναι σε θέση να πολεμήσει τη βία, το ανέλαβε το έργο ο Ιβάν. Τα χθεσινά σκηνικά στην Τούμπα είναι άλλο... καπέλο.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μπινελίκια στον Ιβάν Σαββίδη